Falconeri
Falconeri
FALCONERI HOME

Απόλαυσε την ατμόσφαιρα στο σπίτι με την Falconeri Home Collection


Αυτές τις γιορτές επιστρέφουμε σπίτι, με τους δικούς μας ανθρώπους, εκεί όπου νιώθουμε πραγματικά άνετα, ασφαλείς και χαρούμενοι. Εκεί όπου είμαστε πάντα ο εαυτός μας, εκεί που χτυπάει πιο γλυκά η καρδιά. Σπίτι. Πόσο όμορφη λέξη. Η φροντίδα που σου παρέχει η οικογένεια σου, η ζεστή ατμόσφαιρα της επιστροφής, εκεί τα ξεχνάς όλα.

Σε αυτές τις γιορτές έχουμε έναν επιπλέον λόγο να γυρίσουμε στην θαλπωρή του σπιτιού μας και να απολαύσουμε κάθε στιγμή σε αυτό.

Με τα πρώτα κρύα, κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση και η τελευταία συλλογή της Falconeri, μία σειρά με ultra soft 100% κασμιρένια ριχτάρια και μαξιλάρες.

Πιστή στο πνεύμα της Falconeri, με τις υφές και τα νήματα που καθιστούν τις σύγχρονες συλλογές του brand τόσο σοφιστικέ, η κομψή πλεκτή σειρά για το σπίτι διατίθεται σε 2 αποχρώσεις: του αλάβαστρου και της τρούφας.

Falconeri
Falconeri

Μαλακές και ζεστές υφές, ενσαρκώνουν ιδανικά την έννοια stay-at-home -το σπιτικό well being-, αγκαλιάζοντας στην ουσία απλές αξίες όπως οικειότητα, ζεστασιά και την ευχαρίστηση που συναντάς στα μικρά πράγματα.
Ένα ριχτάρι για τον καναπέ και μία μαλακή μαξιλάρα, ορίζουν την χαρά να απολαμβάνεις τον προσωπικό σου χώρο μακριά από το θόρυβο και το άγχος.

Δεν χρειάζεσαι τίποτα περισσότερο για να ντύσεις και να ζεστάνεις τον χώρο με μίνιμαλ στυλ και κομψή αισθητική που ξεχωρίζει. Κάθε φορά που μένεις, απολαμβάνεις τα ντελικάτα υφάσματα και τα αφράτα και άνετα μαξιλάρια που σε βοηθούν να χαλαρώσεις από μια κουραστική μέρα.

Η νέα συλλογή της Falconeri είναι ιδανική για να σου προσφέρει αυτές τις στιγμές με κορυφαία ποιότητα και φυσικά απόλυτη κομψότητα.