shutterstock.com
shutterstock.com
ΝΩΡΙΣ AFTER

Τα πιο ψαγμένα after (για φαγητό) στο κέντρο της πόλης


Είναι η κλασική ορολογία που δηλώνει την συνέχεια, την διάθεση να μην τελειώσει η βραδιά (μάλλον όταν περνάς πολύ καλά), το περιβόητο after.

Προϋποθέτει βέβαια το πριν,αλλιώς δεν έχει νόημα. Αποφασίζετε να βγείτε, έχετε κάνει το πρόγραμμά σας, πάτε θέατρο, σινεμά, κάτι που να τελειώνει σε εύλογη ώρα για να έχει λόγο ύπαρξης το after (δεν υπάρχει after στις 6 το πρωί ή τουλάχιστον δεν αναφερόμαστε σε αυτά). Συνήθως υπάρχουν στο κέντρο της πόλης, άλλωστε όταν λέμε η πόλη ποτέ δεν κοιμάται ή το ξημερώνει, αυτό το κομμάτι της εννοούμε. Καταλαμβάνουν μια περιοχή που σφύζει από ζωή, γύρω από θέατρα, χώρους παραστάσεων ή εκδηλώσεων, κοντά στην καρδιά της πόλης, κοντά στο ιστορικό της κέντρο και αποτελούν ιδανικές επιλογές για φαγητό, ποτό, παρέα.

City Bistro, City Link
City Bistro, City Link

City Bistro, City Link

Ένα ζεστό, minimal, bistro,στέκι θεατρόφιλων, ανθρώπων του καλλιτεχνικού χώρου, για αυτό το λόγο μάλιστα διαθέτει και ειδικό after theater menu, (το οποίο μπορούν βέβαια να απολαύσουν όλοι). Όλα υπακούουν στην κλασική bistro αισθητική, από την κουζίνα και τα αυθεντικά πιάτα που προσφέρει μέχρι τα έπιπλα, τον φωτισμό, την συνολική ατμόσφαιρα, την καλλιτεχνική αύρα, την μουσική.

 

Pasaji, City Link
Pasaji, City Link

Pasaji, City Link

Σημαίνει πέρασμα και αυτό ακριβώς είναι. Πέρασμα σε γεύσεις, αρώματα και ωραίες στιγμές. Συνδυάζει την πολυτέλεια, το κοσμοπολίτικο περιβάλλον , την οικεία ατμόσφαιρα και βέβαια είναι αγαπημένο all day αλλά και all night σημείο.Το ξεχωριστό menu το οποίο μπλέκει την ελληνική κουζίνα με εξωτικά πιάτα και fusion δημιουργίες επιμελείται ο σεφ Άρης Τσανακλίδης και αποτελεί γαστρονομική εμπειρία.

Kouzoulo, Κολωνάκι
Kouzoulo, Κολωνάκι

Kouzoulo, Κολωνάκι

Για όσους αναζητούν κάτι πιό έντονο και beat. Μοντέρνος χώρος, με menu που επιμελείται ο γνωστός σεφ Βαγγέλης Μωραίτης και περιλαμβάνει μεσογειακές γεύσεις και δημιουργίες. Για τους λάτρεις του είδους υπάρχει μια εξαιρετική γκάμα κρασιών από την οποία μπορείτε να επιλέξετε αυτό της αρεσκείας σας. Στα συν του χώρου η after μουσική που παίζουν οι dj’s του χώρου.

 

Malconi’s, Κολωνάκι
Malconi’s, Κολωνάκι

Malconi’s, Κολωνάκι

Στέκι για όλους αλλά ειδικά για λάτρεις της ιταλικής κουζίνας, αφού σε αυτές τις γεύσεις ειδικεύεται το Malconi’s. Ιταλικά πιάτα, στέκι celebrities, κόσμο που βγαίνει και έξω και δίνει τον παλμό της νύχτας, χορεύει και απολαμβάνει δυνατή μουσική.

Zonar’s, City Link
Zonar’s, City Link

Zonar’s, City Link

Η ιστορία αναβιώνει Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου γωνία. Το στέκι που φιλοξένησε μερικές από τις σημαντικές προσωπικότητες των γραμμάτων, των τεχνών και του δημόσιου βίου της χώρας, μεταφέρει τους θαμώνες που το επιλέγουν, σε ατμόσφαιρα άλλης εποχής. Σε νέες συνήθειες, όπως το απογευματινό τσάι αλλά και σε κλασικές,όπως το γευστικό menu που περιλαμβάνει και προτάσεις που αφορούν πιάτα που προτιμούσαν διάσημα πρόσωπα, ποτό, καφέ. Είναι σημείο αναφοράς, διαχρονικό meeting point.