3 τιπς για να εξαφανίσεις την άσχημη μυρωδιά από τα παπούτσια | 0 bovary.gr
3 τιπς για να εξαφανίσεις την άσχημη μυρωδιά από τα παπούτσια | 0 bovary.gr
ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΤΕΛΟΣ

3 τιπς για να εξαφανίσεις την άσχημη μυρωδιά από τα παπούτσια


Αν και δεν πρόκειται για ένα τόσο glamorous κεφάλαιο, ωστόσο η δυσοσμία στα πόδια είναι μια κατάσταση κοινή, που αν δεν την αντιμετωπίσεις εξελίσσεται σε ενοχλητική και δυσάρεστη εμπειρία.

Όχι μόνο για εσένα βέβαια, αλλά και για το περιβάλλον δίπλα σου, αφού θα αναγκαστείς να το σκεφτείς περισσότερο για το αν θα βγάλεις τα παπούτσια σου.

Γιατί λοιπόν να αισθάνεσαι άβολα μπροστά στους φίλους σου ή να ταλαιπωρείσαι με το πλύσιμο των παπουτσιών κάθε λίγο και λιγάκι χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα;

Δοκίμασε αυτά τα tips και εξουδετέρωσε την αποκρουστική μυρωδιά μια για πάντα!

  • Η μαγειρική σόδα χρησιμοποιείται σε συνταγές στην κουζίνα σου, εντούτοις συχνά εμφανίζεται ως λύση σε πολλά προβλήματα καθαρισμού. Για να εξαφανίσεις την υγρασία που συγκεντρώνουν τα παπούτσια σου και τη δυσοσμία τους, ρίξε αρκετή ποσότητα αυτής της σόδας σε όλο τον πάτο τους και άφησε τα έτσι όλη τη νύχτα. Πριν τα φορέσεις και απολαύσεις την αίσθηση καθαριότητας, τίναξε τα απαλά.
  • Πάνινα παπούτσια: αντί να τα βάλεις για άλλη μια φορά στο πλύσιμο, μούλιασε τα σε ξύδι και νερό. Το ξύδι εμποδίζει – όπως και το οινόπνευμα – την ανάπτυξη των βακτηρίων. Αφού τα μουλιάσεις στη λεκάνη, άφησε τα να στεγνώσουν.

Φυσικό αποσμητικό

  • Αντί για σπρέι εμπορίου, σου προτείνουμε να βάλεις μέσα σε κάθε παπούτσι δύο φακελάκια τσαγιού.