shutterstock.com
shutterstock.com
GROOMING

Ανδρική περιποίηση: 4 συμβουλές (από γυναίκα) για να μυρίζεις ωραία όλη μέρα


Το να σου λένε φίλε άνδρα, ότι είσαι ένας δίμετρος κούκλος με μοναδικό στιλ που θυμίζει ζεν πρεμιέ του εξωτερικού έχει τα θετικά του, αλλά σίγουρα δεν σημαίνει ότι μόνο αυτά τα χαρακτηριστικά αρκούν για να κερδίσεις την καρδιά ενός θηλυκού.

Διότι τι να την κάνουμε την αψεγάδιαστη και ιδανική εξωτερική εμφάνιση, όταν σου λείπει ένα βασικό αποπλανητικό στοιχείο;

Φυσικά μιλάω για τη μυρωδιά σου! Και αυτή πρέπει να είναι μεθυστική, άρρηκτα συνδεδεμένη μαζί σου, ώστε να αποπνέεται σε κάθε σου πέρασμα, ακόμα κι αν έχεις μόλις επιστρέψει από το γυμναστήριο.

Για να πέσει μια γυναίκα στην αγκαλιά σου και να μην ξεκολλήσει από αυτήν:

Επένδυσε αρχικά σε ένα ακριβό και σπάνιο άρωμα που θα αποτελέσει την ταυτότητά σου. Για να το βρεις, θα πρέπει να το αναζητήσεις σε μπουτίκ με exclusive συλλογές αρωμάτων, που έχουν το χαρακτηριστικό ότι μυρίζουν πιο έντονα, ενώ διαρκούν περισσότερο.

Φόρεσε το άρωμα στα σωστά σημεία του σώματος σου. Θα γνωρίζεις πιθανότατα ότι το ίδιο τείνουν να κάνουν και οι γυναίκες, που έχουν σαν must σημεία τους καρπούς και το λαιμό. Εσύ που είσαι του αντίθετου φύλου, θα πρέπει να αρωματιστείς τόσο στο πίσω μέρος του λαιμού σου, όσο και στο στέρνο σου ( αφού κάνεις ντους) , καθώς επίσης και ψέκασε το κολάρο από το πουκάμισο σου και τους ώμους.

Ενίσχυσε το άρωμα σου χρησιμοποιώντας αφρόλουτρο ή κρέμα σώματος από την ίδια συλλογή.

Μην κάνεις ποτέ το λάθος να φορέσεις την ίδια μπλούζα με χθες, γιατί όσο κι αν νομίζεις ότι είναι πεντακάθαρη, ο ιδρώτας έχει απορροφηθεί από το ύφασμα.