Η απόλυτη ευτυχία σημαίνει περισσότερο χρόνο για εμένα! | 0 bovary.gr
Η απόλυτη ευτυχία σημαίνει περισσότερο χρόνο για εμένα! | 0 bovary.gr
LG

Η απόλυτη ευτυχία σημαίνει περισσότερο χρόνο για εμένα!


Πολύ συχνά βάζουμε τη ζωή μας στον «αυτόματο πιλότο» και αναλωνόμαστε σε μια ρουτίνα, με καταστάσεις που διαρκώς επαναλαμβάνονται, χωρίς στην ουσία να ζούμε την κάθε στιγμή.

Όμως η λειτουργία του ανθρώπου δεν είναι απλά να υπάρχει, αλλά να ζει και μάλιστα έντονα!

Για να ζήσεις βέβαια απαιτείται ελεύθερος χρόνος, τον οποίο εγώ προσωπικά φροντίζω να έχω καθημερινά κι ας είμαι μια πολυάσχολη γυναίκα. Η σημασία του άλλωστε είναι τεράστια για εμένα.

Ελέυθερος χρόνος σημαίνει να ξυπνάω και να απολαμβάνω τον αγαπημένο μου καφέ, χαζεύοντας τα mail της δουλειάς μου και τα νέα της ημέρας. Ελεύθερος χρόνος σημαίνει να προλαβαίνω να περιποιούμαι πριν από τη δουλειά, αλλά και στα ρεπό μου. Να αφιερώνω χρόνο στις φίλες μου, να γευματίζω μαζί τους στο λατρεμένο μας στέκι, να βγαίνουμε για ψώνια στην αγορά.

Ο ελέυθερος χρόνος για εμένα συνδέεται με τη σωματική μου άσκηση, με τον πολιτισμό, με τη μόρφωση, με ένα καλό βιβλίο, με τις εξορμήσεις στη φύση, με τον εθελοντισμό και άλλα πολλά ενδιαφέροντα που γεμίζουν την ψυχή μου.

Καλύτερη ζωή λοιπόν που μου την προσφέρει η LG παρέχοντάς μου μεγαλύτερη ευκολία με μια μεγάλη γκάμα από τα νέα πλυντήρια – στεγνωτήριά της, κάνοντας πραγματικότητα την υπόσχεση: #XronosGiaEmena!

Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία και καινοτόμες λειτουργίες, προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις κι ασύγκριτα αποτελέσματα ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουν την εξοικονόμηση χρόνου , κόστους και χώρου, αφού συνδυάζουν δύο συσκευές σε μία. Έτσι με ένα μοντέλο όπως το LG FH4U1JBH6N μπορώ με ένα πρόγραμμα και με το πάτημα ενός κουμπιού να έχω ένα καλάθι ρούχα 7 κιλών, καθαρά και στεγνά!

Πέρα από το ότι ένα πλυντήριο-στεγνωτήρια της LG θα κάνει την καθημερινότητά σας ευκολότερη, ανάλογα με το μοντέλο, τα πλυντήρια – στεγνωτήρια της LG διαθέτουν και επιπλέον χαρακτηριστικά που θα σας ενθουσιάσουν:

Τεχνολογία Eco Hybrid, η oποία μου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξω αν θέλω να εξοικονομήσω νερό επιλέγοντας την λειτουργία Eco ή να μειώσω το χρόνο του κύκλου στεγνώματος, επιλέγοντας τη λειτουργία Speed, κάτι που κάνω συχνά όταν βιάζομαι να φύγω και θέλω να πλύνω και να στεγνώσω το αγαπημένο μου τζην.

Τεχνολογία Ατμού: Το πρόγραμμα Φροντίδα για τις Αλλεργίες είναι η ιδανική λύση για όσους έχουν ευαίσθητο δέρμα ή υποφέρουν από αλλεργίες καθώς εξαλείφει τα αλλεργιογόνα έως 99,9%. Επιπλέον, μέσα από την τεχνολογία Ατμού και το πρόγραμμα Ανανέωση, τώρα μπορώ μέσα σε 20 λεπτά να φρεσκάρω το ωραίο μου πουκάμισο και να φύγω ήσυχος για το επαγγελματικό μου ραντεβού.

Με ποικιλία στις επιλογές χωρητικότητας όπως 12kg/8kg, 10,5kg/7kg, 9kg/6kg, 8kg/4kg, τα πλυντήρια στεγνωτήρια της LG καλύπτουν πλήρως τις διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.

TAGS