Η Κέιτ Μίντλετον κάνει προσλήψεις -Ψάχνει για βοηθό, μια γυναίκα εμπιστοσύνης | 0 bovary.gr
Η Κέιτ Μίντλετον κάνει προσλήψεις -Ψάχνει για βοηθό, μια γυναίκα εμπιστοσύνης | 0 bovary.gr
ΚΕΪΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ

Η Κέιτ Μίντλετον κάνει προσλήψεις -Ψάχνει για βοηθό, μια γυναίκα εμπιστοσύνης


Το να εργαστείς για λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας φαντάζει μάλλον άπιαστο όνειρο.

Πόσα πτυχία και τι εμπειρία χρειάζονται άραγε για να καταφέρεις να μπεις εκεί μέσα και να κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους;

Από ότι φαίνεται όμως ίσως να έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις την τύχη σου, αφού το παλάτι ετοιμάζεται να κάνει προσλήψεις!

Η Ρεμπέκα Ντίκον, η γυναίκα που συμβουλεύει καθημερινά τη βασιλική οικογένεια και δη την Κέιτ Μίντλετον, αποχωρεί το καλοκαίρι, σύμφωνα με το people.

Πρόκειται για τη γραμματέα της Δούκισσας, που την έχουμε δει να τη συνοδεύει από το 2011. Κόρη στρατιωτικού, που έχει εργαστεί για ένα διάστημα για το Sentebale, το φιλανθρωπικό έργο του πρίγκηπα Χάρυ για τα παιδιά που έχουν προσβληθεί από AIDS στην Αφρική.

«Μετά από μια δεκαετία στις υπηρεσίες του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ και του Πρίγκιπα Χάρι, η ιδιαιτέρα της Κείτ, Ρεμπέκα Ντίκον, παραιτείται από τη θέση της», δήλωσε εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας. «Η βασιλική οικογένεια εκφράζει την ευγνωμοσύνη της απέναντι στο πρόσωπο της για τη σκληρή της δουλειά αυτή τη δεκαετία και της εύχεται τα καλύτερα στην καριέρα της», συμπληρώνει.

 

 

 

 

APIMAGES
APIMAGES

Το παλάτι δεν έχει ανακοινώσει ακόμα ποιος θα πάρει τη θέση της, κάτι που σημαίνει ότι ίσως θα μπορούσες να έχεις το νου σου στην περίπτωση σχετικής ανακοίνωσης ή αγγελίας!

Αναρωτιέσαι ποιες είναι οι αρμοδιότητες που είχε αναλάβει η Ντίκον όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό της Κέιτ;

Η γραμματέας της φρόντιζε για τη διαχείριση του προγράμματος της Δούκισσας, ενώ ταξίδευε σε όλο τον κόσμο, αφού τη συνόδευε σε όλες τις επίσημες εκδηλώσεις και υποχρεώσεις της στο εξωτερικό και όχι μόνο.

Φήμες λένε, ότι αιτία της αποχώρησης της στάθηκε ο πρόσφατος αρραβώνας της Ντίκον και τα σχέδια γάμου της με τον αγαπημένο της Ανταμ Πρίστλι.