Instagram /philipparabbitts
Instagram /philipparabbitts
ΤΡΟΜΕΡΗ ΤΡΙΧΟΦΥΪΑ

Viral -Η 8 μηνών μπέμπα με το μαλλί... 5χρονου! [εικόνες]


Είναι ένα χαριτωμένο μωρό, μόλις οκτώ μηνών και έχει κάτι πολύ ιδιαίτερο που κάνει τους πάντες να τρελαίνονται όταν την αντικρίζουν!

Η Μπέλα γεννήθηκε με γεννήθηκε με πολλά, μακριά μαύρα μαλλιά που κάνει τους περαστικούς να αναρωτιούνται αν πρόκειται για μικρή περούκα ή για πολύ καλά γονίδια.

Η 27χρονη μητέρα της Μπέλα, Φιλίπα Ράμπιτς λέει στην Dailymail, ότι η μικρή βρισκόταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος από την ημέρα που γεννήθηκε, αφού οι μαίες έκαναν ουρά έξω από το δωμάτιο της κλινικής για να θαυμάσουν το πιο τριχωτό μωρό που είχαν δει ποτέ.

 

 

«Οι άνθρωποι πιστεύουν πως είναι μια κούκλα όταν τη βλέπουν πρώτη φορά και πάντα με ρωτούν αν το μωρό φοράει περούκα. Εντυπωσιάζονται τόσο πολύ που ρωτούν αν τα μαλλιά της είναι όντως αληθινά».

Η Φιλίπα λέει ότι αυτό που κάνει την Μπέλα να μοιάζει ακόμα περισσότερο με ψεύτικη κούκλα είναι το μικροσκοπικό της μέγεθος.

«Κάνουμε πλάκα και λέμε ότι το μόνο πράγμα που μεγαλώνει επάνω της φαίνεται να είναι τα μαλλιά της!».

Η μικρή Μπέλα λατρεύει να της πλένουν και να της χτενίζουν την κόμη.

«Πιάνουμε τα μαλλιά της ψηλά, γιατί μπαίνουν στα μάτια της, αν και δεν την ενοχλεί αυτό. Το χτένισμα και η περιποίηση τους χρειάζεται λίγη ώρα. Πρέπει να τα ξεμπερδέψω. Ξοδεύω περισσότερο χρόνο για τα δικά της μαλλιά παρά για τα δικά μου», λέει με χιούμορ η Φιλίπα.

Οπως παραδέχεται, το μόνο πράγμα που δεν ανέχεται ακόμα η μικρή γιατί δεν το έχει συνηθίσει είναι το σεσουάρ κι έτσι προσπαθεί να τα στεγνώσει με την πετσέτα.

Αν και θα έπρεπε να κουρευτεί, η μητέρα της Μπέλα θέλει να τα αφήσει να μακραίνουν περισσότερο για να μοιάσει στην Ραπουνζέλ!

 

 

 

 

 

 

 

TAGS