Η LG γνωρίζει τις ανάγκες μας!

Χαρείτε δημιουργικό χρόνο στην κουζίνα σας - Αφήστε την καθαριότητα των πιάτων στην LG

Είστε τύπος gourmet ή αγαπάτε τις πιο mainstream γεύσεις; Σας αρέσει να φροντίζετε τους αγαπημένους σας με χειροποίητες γλυκές λιχουδιές ή προτιμάτε τα αλμυρά πιάτα;

Όποιο κι αν είναι το γαστρονομικό σας προφίλ, το σίγουρο είναι ένα: στην κουζίνα θέλετε να περνάτε ποιοτικό χρόνο, αφήνοντας τη φαντασία σας ελεύθερη για μοναδικές γευστικές δημιουργίες... Μην σπαταλάτε άδικα χρόνο στο καθάρισμα και ξενοιάστε με τα τελευταίας τεχνολογίας πλυντήρια πιάτων LG!

Η LG παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις

Μπορεί ένα πλυντήριο πιάτων να εξασφαλίσει εξαιρετική καθαριότητα και υγιεινή, με παράλληλη εξοικονόμηση ρεύματος και νερού; Η LG μπορεί και το κάνει με... στυλ! Εσείς απλώς επιλέγετε το μοντέλο που καλύπτει τις καθημερινές σας ανάγκες και όλα γίνονται πιο απλά και εύκολα!

Τα πλυντήρια πιάτων LG προσφέρουν τη δυνατότητα ημιεντοιχισμού, ενώ με την τεχνολογία TrueSteam™  αξιοποιούν τις φυσικές ιδιότητες του ατμού, δημιουργώντας σωματίδια ατμού υψηλής θερμοκρασίας για να καθαρίσουν και να απολυμάνουν τα πιάτα και τα μαγειρικά σκεύη, μειώνοντας ταυτόχρονα τις κηλίδες από το νερό. Τα πλυντήρια πιάτων της LG θέτουν ένα νέο πρότυπο για την υγιεινή με τη χρήση ατμού στους 100℃.

Παράλληλα, χάρη στην Τεχνολογία QuadWash™, με τους βραχίονες ψεκασμού πολλαπλής κίνησης και τους ψεκαστήρες υψηλής πίεσης, εξασφαλίζουν καθαρισμό με ένα μόνο πέρασμα. Με τους τέσσερις περιστρεφόμενους βραχίονες πολλαπλών κατευθύνσεων που εκτοξεύουν νερό σε διάφορες γωνίες για να φτάσουν σε όλη την επιφάνεια του πιάτου, επιτυγχάνεται μεγαλύτερη απόδοση καθαρισμού για κάθε πιάτο σε όλες τις σχάρες.

Ακόμη περισσότερη τεχνολογία LG

Το αγαπημένο brand έχει κατακτήσει υψηλή τεχνογνωσία στις οικιακές συσκευές και την εφαρμόζει στην πράξη! Τα πλυντήρια πιάτων LG διαθέτουν το σύστημα EasyRack™ Plus με εύκολα ρυθμιζόμενα κάνιστρα μπορούν να ρυθμιστούν ανάλογα με τα πιάτα και εξασφαλίζουν περισσότερο χώρο για αντικείμενα που είναι δύσκολο να χωρέσουν, όπως κατσαρόλες. Παράλληλα ο κινητήρας Inverter Direct Drive σχεδιάστηκε με γνώμονα να είναι αθόρυβος και να επιτυγχάνει καλή ενεργειακή απόδοση, έχοντας δεκαετή εγγύησή*! Επίσης, χάρη στη ζώνη διπλού καθαρισμού μπορείτε ταυτόχρονα να καθαρίσετε απαλά τα ευαίσθητα πιάτα και τις κατσαρόλες στο δυνατό πρόγραμμα έντονης πλύσης.

Υπάρχει κάτι ακόμη πιο πρωτοποριακό στα πλυντήρια πιάτων LG. Η τεχνολογία ThinQ που προσφέρει ένα νέο περιβάλλον συνδεσιμότητας, άνεσης και παραμετροποίησης. Τώρα, μπορείτε να κατεβάσετε επιπλέον προγράμματα πλυσίματος μέσω της σχετικής εφαρμογής, ενώ για να διατηρήσετε το πλυντήριό σας πάντα καθαρό, μετά από 30 χρήσεις, η ανάλογη φωτεινή ένδειξη θα σας υπενθυμίσει να βάλετε το πρόγραμμα καθαρισμού της συσκευής. Ακόμη, η Έξυπνη Διάγνωση, σάς βοηθά να λύσετε τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν γρήγορα και αποτελεσματικά με το smartphone σας.

Η κουζίνα είναι ένας αγαπημένος χώρος στο σπίτι. Τα πλυντήρια πιάτων LG εξασφαλίζουν αστραφτερά καθαρά αποτελέσματα σε κάθε πλύση. Η αισθητική και η εργονομία τους θα σας ενθουσιάσουν. Ανακαλύψτε τα!

*2 χρόνια σε εργασία και ανταλλακτικά στο προϊόν + 8 χρόνια στο μοτέρ.