Οι ψεύτες του ζωδιακού συστήματος

Τα 3 ζώδια που μισούν τα ψέματα -Θα σας καταλάβουν αμέσως και θα σας διαγράψουν από τη ζωή τους

Σε κανέναν δεν αρέσουν τα ψέματα, πόσο μάλλον σε αυτά τα τρία ζώδια.

Οι αληθινές σχέσεις βασίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό αλλά και στην αλήθεια και, κάποιοι του ζωδιακού κύκλου δεν ανέχονται τα ψέματα για κανέναν λόγο. Εκτός αυτού, δύσκολα θα τους ξεγελάσετε αφού έχουν την ικανότητα να «μυρίζονται» τα ψέματα από χιλιόμετρα.

Στην αστρολογία, υπάρχουν μερικά ζώδια με την παράξενη ικανότητα να ανιχνεύουν πότε κάποιος λέει ψέματα.

Είναι από φύσης τους παρατηρητικοί κι τα άστρα τους χαρίζουν μια μοναδική εξυπνάδα.

Τα ζώδια που σιχαίνονται τα ψέματα

Όπως αναφέρεται στο yourtango, δίνουν προσοχή στις λεπτομέρειες ενώ παράλληλα αν όντως διαπιστώσουν πως δεν είστε ειλικρινής μαζί τους τότε να είστε σίγουροι πως θα σας διαγράψουν μια και καλή από τη ζωή τους.

Παρθένος

Αν θέλεις ένας Παρθένος να γίνει ο καλύτερός σου φίλους καλά θα κάνεις να μην του πεις ποτέ ψέματα. Οι παρθένοι είναι σαν ανθρώπινοι ανιχνευτές ψεύδους και μπορούν να διακρίνουν αμέσως το ψέμα από την αλήθεια. Αν έχουν υποψία ότι κάποιος τους λέει ψέματα, θα χρησιμοποιούσαν όλες τις αισθήσεις τους για να το επιβεβαιώσουν. Δίνουν επίσης προσοχή στη λεπτομέρεια, οπότε τίποτα δεν τους ξεφεύγει με αποτέλεσμα να ξεσκεπάσουν κάποιο ψέμα και να σας διαγράψουν μια και καλή από τη ζωή τους.

Σκορπιός

Μην λέτε ψέματα σε έναν Σκορπιό γιατί δεν θα πάει καλά. Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να αισθανθεί ο Σκορπιός ότι λέτε ψέματα. Είναι περίεργοι, ερευνητικοί από τη φύση τους και μόλις ξυπνήσει ο ντετέκτιβ μέσα τους, δεν θα σταματήσουν μέχρι να ανακαλύψουν την αλήθεια.Μόλις επιβεβαιώσει το ψέμα ο Σκορπιός νιώθει αδικημένος και προδομένος και ναι, αν τον κοροϊδέψετε δεν θα σας εμπιστευτεί ποτέ ξανά. Θα πέσετε στα μάτια του και σιγά- σιγά θα απομακρυνθεί.

Τοξότης

Ο Τοξότης εμπιστεύεται με κλειστά μάτια όσους έχει κοντά του, αν όμως του πείτε ψέματα τότε θα κλονιστεί η σχέση σας. Ο Τοξότης είναι ένα από τα ζώδια που μιλάνε πάντα ειλικρινά, πολλές φορές χωρίς να υπολογίζουν αν η «αλήθεια πονάει», επομένως περιμένουν από τους φίλους τους το ίδιο ακριβώς. Αν αντιληφθούν πως τους λέτε ψέματα τότε θα σας ζητήσουν τον λόγο, θα σας φέρουν αντιμέτωπους με την αλήθεια και θα σας αφήσουν να ζήσετε με τις τύψεις σας που τον προδώσατε.