Οpen Air Film Festival
http://www.aoaff.gr/Nikos Katsaros
25|06|2020 12:06
SHARE
ATHENS OPEN AIR FILM FESTIVAL

Ξεκινάει το 10ο Athens Open Air Film Festival στην Τεχνόπολη


Ανταποκρινόμενο σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά- που όλοι θα θυμόμαστε για καιρό- το Athens Open Air Film Festival επιστρέφει με θαλασσινή αύρα, όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης.

Οι προβολείς του φεστιβάλ ανάβουν στις 25-27/6 στην Τεχνόπολη, με πρώτη ταινία το «Jackie Brown» (1997) του Κουέντιν Ταραντίνο. Ακολουθεί το βραβευμένο με Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας «Όλα για τη Μητέρα μου» (1999) του Πέδρο Αλμοδόβαρ, με το τριήμερο προβολών να κλείνει το ξέφρενο μιούζικαλ «Rocky Horror Picture Show» (1975, Τζιμ Σάρμαν).

Ακόμα, σημειώστε πως πριν από κάθε προβολή θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε μουσικά mixtapes εμπνευσμένα από τις ταινίες, ενώ στις 26/6 τις επιλογές επιμελείται ο Pepper 96.6, ο οποίος θα βρίσκεται στην Τεχνόπολη με το βανάκι του.

Καθώς όπως πάντα η είσοδος σε όλες τις προβολές είναι ελεύθερη, το φεστιβάλ έχει εκδώσει συγκεκριμένες οδηγίες για την προσέλευση και την παραμονή στις προβολές ώστε να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας. Για αυτό λοιπόν προτού πάτε στην Τεχνόπολη έχετε υπόψη σας τα εξής:

• Η είσοδος στον χώρο προβολής θα πραγματοποιείται με ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ από την οδό Ιάκχου και με αυστηρή τήρηση των αναγκαίων αποστάσεων μεταξύ των ενδιαφερόμενων θεατών.

• Η διανομή των δελτίων για την προβολή των ταινιών «Jackie Brown» (Πέμπτη 25 Ιουνίου) και «Όλα για τη Μητέρα μου» (Παρασκευή 26 Ιουνίου) θα ξεκινήσει στις 19:30 μέχρι εξαντλήσεώς τους. Για την προβολή του «Rocky Horror Picture Show» (Σάββατο 27 Ιουνίου) η διανομή των δελτίων θα ξεκινήσει στις 21:00 γιατί η έναρξη της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 22:45.

• Κάθε θεατής θα δικαιούται ΜΟΝΟ ΕΝΑ δελτίο εισόδου, οπότε παρακαλούμε θερμά να φροντίσετε να έρθετε εγκαίρως μαζί με τους/τις συνοδούς σας σε περίπτωση που επιθυμείτε να καθίσετε κοντά. Όλες οι προβολές είναι προσβάσιμες και με ελεύθερη είσοδο.Το φεστιβάλ, επίσης, θα περιλαμβάνει εκδηλώσεις σε αγαπημένους θερινούς κινηματογράφους, προβολές σε υπαίθρια σινεμά και drive-in επιφυλάσσοντας στο κοινό θρυλικές και ιδιαίτερα αγαπητές του ταινίες από ολόκληρο τον κόσμο και, φυσικά, τηρώντας απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας. Το υπόλοιπο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα. 

SHARE