Φωτογραφία: Instagram/@bariero_athens
Φωτογραφία: Instagram/@bariero_athens
BARIERO ATHENS

Bariero Athens: Aυτό είναι το νέο μπαρ του Μιχάλη Λεβεντογιάννη -Ιταλικός μινιμαλισμός και cozy ατμόσφαιρα


Το νέο μπαρ του Νέου Κόσμου δεν είναι άλλο από το μπαρ Bariéro Athens, το οποίο άνοιξαν ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και ο Κωνσταντίνος Δανός.

Πρόκειται για μια μοναδική «γωνιά» που συνδυάζει την απόλαυση με το εκλεπτυσμένο design και δεν μοιάζει με κανένα άλλο μαγαζί της Αθήνας.

Η ταυτότητά του το καθιστά αναμφισβήτητα ένα από τα πιο φιλόξενα και «ζεστά» μπαρ της Αθήνας, ενώ η τοποθεσία του είναι ιδανική, τόσο για τους λάτρεις της εξερεύνησης, όσο και για τους φιλότεχνους αυτής της πόλης.

Το Bariéro Athens μπορεί να θεωρηθεί και ως μια «κρυψώνα» για όσους θέλουν να συλλογιστούν, να απολαύσουν ποικιλία από ετικέτες ποτών και να... ζήσουν μια μοναδική εμπειρία μέσα σε ένα ησυχαστήριο, γεμάτο τέχνη και ιστορία.

Bariero Athens: Το νέο talk of the town bar βρίσκεται στον Νέο Κόσμο

Στεγάζεται σε μια πολυκατοικία των ‘70s και το design του φέρει στοιχεία του παλιού και του σύγχρονου με ιδιαίτερη μαεστρία.

Ατμοσφαιρικός και cozy φωτισμός, κεριά, μωσαϊκό και έργα τέχνης συνθέτουν μια κρυψώνα τόσο του πνεύματος, όσο και της ψυχής, λίγα χιλιόμετρα μόνο από το κέντρο της Αθήνας.

Το μπαρ, Bariéro, φέρνει στον Νέο Κόσμο την Ιταλική μινιμαλιστική φινέτσα και προσφέρει στους καλεσμένους του ποικιλία κρασιών, ιταλικών τυριών και γενικότερα προϊόντων που χαρίζουν γευστική απόλαυση και θα «γαργαλίσουν» ευχάριστα τον ουρανίσκο των εκλεκτών καλεσμένων του.

Το Bariéro βρίσκεται απέναντι από το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και το Θέατρο του Νέου Κόσμου, στην οδό Αντισθένους 9, ενώ λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι και τα ξημερώματα.

Τις... μουντές Δευτέρες φέρνει χρώμα ανοίγοντας τις πύλες του από τις 5 το απόγευμα και, όσο για τις Παρασκευές, την ημέρα «απελευθέρωσης» από τη σκληρή καθημερινότητα, προσφέρει στο κοινό μια εξολοκλήρου Aperitivo εμπειρία με μοναδικές γευστικές επιλογές και υπέροχες μουσικές.

SHARE