κεριά callista
Φωτογραφία: Callista
21|12|2020 15:22
SHARE
CALLISTA CRAFTS

Callista Crafts x Yiorgos Trichas: Οι κεραμικές δημιουργίες που θα λατρέψετε


Σε πόσες διαφορετικές ενσαρκώσεις μπορεί ένα brand να βρει την ψυχή του;

Η απάντηση βρίσκεται στην κεραμική δημιουργία του καλλιτέχνη Γιώργου Τριχά, που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την Callista Crafts προκειμένου να χαρίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στις αισθήσεις της αφής, της οσμής και της όρασης, συμπληρώνοντας έτσι το σύμπαν της Callista με ένα αντικείμενο τέχνης εμπνευσμένο από τις βασικές αξίες της.

Το χαρακτηριστικό δερματάκι σε τεχνοτροπία macramé, σήμα κατατεθέν του ελληνικού brand, τυλίγει την κάθε ξεχωριστή κεραμική δημιουργία του Γιώργου Τριχά, για να υπογραμμίσει την εστίαση της Callista Crafts στην αυθεντική χειροποίητη τέχνη και την ψυχή που εκείνη μοιράζεται απλόχερα με τον αποδέκτη της.

Σε δύο διαφορετικές διαστάσεις και τρία χρώματα, τα κεραμικά ολοκληρώνονται στο εσωτερικό τους με κερί στο καθαρό και αγνό άρωμα του γιασεμιού, που ακολουθεί το brand σε κάθε του έκφραση, από τις online αποστολές μέχρι τον εσωτερικό χώρο της boutique.

Είναι το άρωμα που συμπληρώνει ιδανικά την αίσθηση του αυθεντικού μαλακού δέρματος, η αύρα που συνοδεύει τις οργανικές πρώτες ύλες της Callista Crafts, είτε είναι το βουτυράτο δέρμα είτε ο πηλός. Η γήινη αίσθηση της αφής, η ανάμνηση των χεριών που δούλεψαν την ύλη και η προσφορά που ξεκινά ήδη από τη σύλληψη της ιδέας είναι όλα εδώ. Και, σύμφωνα με τον δημιουργό Γιώργο Τριχά, «όπως ακριβώς στην κεραμική, η ακατέργαστη πρώτη ύλη μας καθορίζει το ίδιο μας το ταξίδι. Μην ξεχνάτε να επιστρέφετε σε αυτή...».

Οι κεραμικές δημιουργίες διατίθενται online στο www.callistacrafts.com 

SHARE