fbpx Cuisine Bistronomique από τον Geoffrey Rembert | BOVARY
Οι Chef Γιάννης Ντούρος, Βασίλης Μήλιος, Geoffrey Rembert
Μια Ελληνογαλλική βραδιά
15|01|2020 15:58
SHARE
LYCABETTUS

Cuisine Bistronomique από τον Geoffrey Rembert


Ο γνωστός Γάλλος chef Geoffrey Rembert με συνεργασίες στο Tour d’Argent, Le Bristol Paris και στο βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin εστιατόριο Jacques Faussat, ήρθε στην Αθήνα για να συνεργαστεί με το εστιατόριο La Suite Lounge του ξενοδοχείου St.George Lycabettus το οποίο πρόσφατα βραβεύτηκε ως Καλύτερη θέα στην Ευρώπη.

Μαζί με τον executive chef, Βασίλη Μήλιο δημιούργησαν ένα ελληνογαλλλικό μένου degustation « Some like it HAUTE! » Paris – Athènes.

Ακολουθώντας την νέα τάση Bistronomy, casual -fine dining & quality food, στο μενού θα βρείτε γαλλικές γεύσεις (Χτένια St.Jacques στο τηγάνι, πράσα μπρεζέ & αχλάδι) και ελληνικές γεύσεις (Γαρίδες σε κρούστα από μαραθόσπορο, λεμόνι και μελωμένη ντομάτα) τα οποία συνοδεύονται από εξαιρετικά Ελληνικά & Γαλλικά κρασιά.

Το ξενοδοχείο διoργάνωσε μια Ελληνογαλλική βραδιά με την παρουσία του Γάλλου πρέσβη Patrick Maisonnave, την σύζυγo του Κα. Νάντια Sartawi, την κα. Λίζα Έβερτ, κα. Μαρία Χατζηνάσιου, Pascal Iakovou, κ. Μανάλη του Ελληνογαλλικού επιμελητηρίου, οι πρέσβεις κ.Γιώργος Σαββαϊδης και ο κ. Γεωργούντζος με την σύζυγό του Κατερίνα.

AE Πρέσβης της Γαλλίας, Κ.Patrick Maisonnave  , Geoffrey Rembert, Ειρήνη Βασιλοπούλου, Γιάννης Ντούρος

AE Πρέσβης της Γαλλίας, Κ.Patrick Maisonnave , Geoffrey Rembert, Ειρήνη Βασιλοπούλου, Γιάννης Ντούρος

Επίσης μια βραδιά γευσιγνωσίας με την Άντα Ηλιοπούλου, την Ειρήνη Νικολοπούλου, τον Στράτο Τζώρτζογλου, τη Σοφία Μαριόλα, τον Σπύρος Πώρος, τον Παντελής Κοντογιάννης κ.α

  Ειρήνη Νικολοπούλου

Ειρήνη Νικολοπούλου
 Σπύρος Πόρος

Σπύρος Πόρος

Το Menu Degustation «Some like it HAUTE!» θα σερβίρετε καθημερινά στο La Suite Lounge.

Cuisine Bistronomique από τον Geoffrey Rembert

Για περισσότερες πληροφορίες & κρατήσεις: 210 7416191





SHARE