Ένας καινούργιος all-day χώρος με εκλεπτυσμένο ντεκόρ βάζει την τροπική πινελιά του στη Λεωφόρο Λαυρίου.
Ο Ελέφαντας, που άνοιξε τις πόρτες του ξανά στην Κάντζα, είναι δημιούργημα των bartenders, Χρήστου Κουρή, Τάσου Σούνδια, Γιάννη Αλεξόπουλου και του Κώστα Αναγνωστόπουλου, ιδιοκτήτη του Dodos στην Αγία Παρασκευή και του Βοοkali στο Χολαργό (τον οποίο πιθανώς κάποιοι από εσάς να θυμάστε ως τον «μισθοφόρο» του Survivor). Πρόκειται για έναν αφαιρετικά τροπικό χώρο σύγχρονης αισθητικής, ιδανικό για καφέ, φαγητό και ποτό. Οι χαλαρωτικές παλ αποχρώσεις στον χώρο, οι φοίνικες που απλώνονται στους τοίχους, τα χειροποίητα πορτοκαλί φωτιστικά και οι μικρές πινελιές από διακοσμητικούς ελέφαντες συνθέτουν το νέο αυτό all-day μαγαζί, που σε κάθε ξεχωριστή γωνιά του κυριαρχεί η αίσθηση της σαβάνας.
Στον κατάλογο του Ελέφαντα θα βρεις προτάσεις για brunch, μπέργκερ, φαχίτας, bao buns, ριζότο, hot-dog σολωμού, flatbread με μοσχαρίσιο κιμά, ribeye, ενώ, φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι vegan επιλογές. Το μενού έχει επιμεληθεί ο Executive Chef Μάριος Κοροβέσης (Cookoovaya) και τα πιάτα παρασκευάζουν οι chef του Ελέφαντα Πέτρος Ανδρουλιδάκης και Γιώργος Γράψας, προσφέροντας μία μοναδική γευστική εμπειρία.