Ο βραβευμένος επί σειρά ετών με Χρυσούς Σκούφους Ερβέ Προνζάτο -τον γνωρίζουμε πολύ καλά από την «Σπονδή» όπου εργαζόταν για χρόνια, αλλά και από το «Squirrel» του Danai Beach Resort στη Χαλκιδική- όχι μόνο αποφάσισε να επιστρέψει στη χώρα μας μετά από μια περιπλάνηση στην Ασία, αλλά και να ανοίξει το δικό του εστιατόριο fine dinning, στα Άνω Πετράλωνα, μια περιοχή που κυρίως είναι γνωστή για τα chill out στέκια της και τις κλασικές της ταβέρνες.
Κι όμως εκείνος πήρε το ρίσκο κι έτσι μετά από την άρση των περιοριστικών μέτρων, το «Hervé» άνοιξε τις πόρτες του καλώντας τους φανς -κι όχι μόνο- του σεφ να κάνουν ένα γαστρονομικό ταξίδι υψηλής ποιότητας μέσα από ένα μενού που προσφέρεται σε δέκα ή δεκαέξι πιάτα.
Είναι άλλωστε γνωστή η αγάπη του Ερβέ για την Ελλάδα –Γαλλοιταλός ο ίδιος στην καταγωγή που έδωσε και το όνομά του στο εστιατόριο, καθώς πρόκειται για ένα απολύτως προσωπικό του στοίχημα- μάλιστα εδώ γεννήθηκαν και μεγάλωσαν τα παιδιά του. Όσο για την απόφασή του να βρεθεί σε μια κλασική αστική γειτονιά ήταν επειδή ήθελε να προσφέρει ένα υψηλής ποιότητας μενού σε κανονικές τιμές.