γυναίκα με ποτό
Φωτογραφία: Fashion Room Service
02|07|2021 10:33
SHARE
FASHION ROOM SERVICE

To Fashion Room Service επιστρέφει με ένα Summer Pop Up Edition ως τις 15 Ιουλίου


To signature fashion event της πόλης, το Fashion Room Service επιστρέφει με ένα φρέσκο Summer Pop Up Edition!

Από τις 30 Ιουνίου και για δύο εβδομάδες, το event-θεσμός για τους fashion lovers βρίσκει νέο «σπίτι» που ακούει στο όνομα Metaphor, έναν χώρο που μόλις άνοιξε στο κέντρο της Αθήνας και ντύνεται στην πιο καλοκαιρινή και pop-up εκδοχή του.

Το Fashion Room Service, που διοργανώνει σταθερά το περιοδικό OZON, είναι ο σημαντικότερος θεσμός ανάδειξης της ελληνικής μόδας, νέων τάσεων και brands και φέτος προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα αναδεικνύοντας την pop-up φιλοσοφία, τόσο σε digital όσο και σε φυσικό περιβάλλον.

Φωτογραφία: Fashion Room Service

Πάνω από 20 συμμετέχοντα brands αλλά και Έλληνες σχεδιαστές θα έχουν τη δική τους παρουσία στο Fashion Room Service POP UP Store το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Metaphor, στην Πλατεία Μαβίλη. Στα 400 τ.μ του θα στηθεί το μεγαλύτερο POP UP Store αφιερωμένο αποκλειστικά στην Ελληνική μόδα.

Συμμετέχουν: Bonendis, Miss Polyplexi, Alexios Romanos, Irene Hussein, Mario, Antibodies, Badila, Artemis & Apollo, Buffalo Shoes, Cheapo, Kabaia, Christiana Vardakou, Evniki Theodorou, Enyo, Himonico, Art & Industry, Kois optics, Character Jewels in art, Smaragdas Art, Antonio Bog Gati.

Η εμπειρία ολοκληρώνεται με 5 θεματικές βραδιές “Μeet & Greet the Designers Nights” κατά τις οποίες ειδικοί καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους σχεδιαστές απολαμβάνοντας long drinks από το Beefeater Pink. Μέσω του dedicated e-shop fashionroomservice.gr οι fashionistas θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν επιτόπου τις συλλογές που παρουσιάζονται στο Μetaphor, από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκονται.

The Fashion Room Service – Summer Pop Up Edition καλεί τoυς υποστηρικτές του να παραμείνουν συντονισμένοι στα social media κανάλια του OZON καθώς θα ανεβαίνουν διαγωνισμοί όπου τυχεροί θα κερδίζουν τη συμμετοχή τους σε VIP Guided Tours από το Beefeater Pink.

SHARE