Ζευγάρι αγκαλιασμένο
Στιγμές Pulze!
08|02|2023 10:15
SHARE
ALL NEW

Feel the PULZE: Οι πιο όμορφες στιγμές του 2023 έχουν τη γεύση που θες


Νιώσε ελεύθερη με τη νέα εμπειρία απόλαυσης PULZE 2.0.

To 2011 o Aaron Wheeler κυκλοφορεί τον δίσκο «The Big Game» και μέσα σε αυτόν βρίσκεται το ορχηστικό κομμάτι «Feel the pulse», με ένα inspirational τέμπο που σε προτρέπει να βγεις από το σπίτι, να κυνηγήσεις τα όνειρά σου και να νιώσεις τον παλμό της εποχής. Σήμερα, 12 χρόνια αργότερα, το σύνθημα αλλάζει λίγο αλλά το συναίσθημα παραμένει το ίδιο: Feel the PULZE… και θα εξηγήσουμε αμέσως τι σημαίνει αυτό!

Κάθε χρονιά έχει τα highlights της. Επαγγελματικά, προσωπικά, κοινωνικά. Μία προαγωγή, ένα party, ένας νέος έρωτας, μία σχέση που ολοκληρώνεται και γίνεται η αφετηρία για κάτι καινούργιο, ένα ταξίδι, ακόμα και μία απλή έξοδος με φίλους που κατέληξε με τον πιο απρόσμενο και διασκεδαστικό τρόπο, μπορούν να μπουν στην λίστα με τις «πιο αξιομνημόνευτες στιγμές» της χρονιάς.

Αν λοιπόν πρέπει να τηρήσεις τουλάχιστον ένα resolution για το 2023, αυτό ας είναι το «νιώσε τη στιγμή». Όσο απαιτητική και έντονη και αν είναι η καθημερινότητα, αξίζει πάντα να βρίσκεις την ισορροπία και να απολαμβάνεις τις όμορφες στιγμές που σου προσφέρει. Και αυτό να το κάνεις όταν θες, για όσο θες, ελεύθερη από κανόνες και «πρέπει».

Μην τις αφήσεις, λοιπόν, να χάνονται. Σίγουρα ακούγεται εύκολο, μα είναι δύσκολο στην πράξη, αν όμως ξεκινήσεις από τις αγαπημένες σου συνήθειες, τότε θα βρεις πιο εύκολα το δρόμο για να νιώσεις την αλλαγή που επιζητείς. Βρες αυτό που δίνει και χρώμα και γεύση στην κάθε ημέρα σου και αναβάθμισε το. Αν είσαι ενήλικας καπνιστής, σου έχουμε τον τρόπο να αναβαθμίσεις την εμπειρία απόλαυσης θερμαινόμενου καπνού. Πώς; Με την νέα συσκευή θερμαινόμενου καπνού PULZE 2.0.

Από την ώρα που γνωριστήκαμε με το νέο PULZE 2.0, καταλάβαμε αμέσως γιατί αυτή η αγορά αναβάθμισε την εμπειρία μας. Τα χαρακτηριστικά που το κάνουν τόσο μοναδικό; Αρχικά έχει αυτό που αναζητούν οι περισσότεροι ενήλικοι χρήστες θερμαινόμενου καπνού: Μεγαλύτερη διάρκεια, τόσο της χρήσης της συσκευής όσο και της μπαταρίας. Η διάρκεια χρήσης της συσκευής φτάνει στα 5 λεπτά δίχως μέτρημα εισπνοών και η μπαταρία του PULZE 2.0 δεν σε προδίδει, καθώς με 1 πλήρη φόρτιση χαρίζει περισσότερες από 25 συνεχόμενες χρήσεις. Είναι η μικρότερη* όλα σε μια συσκευή θερμαινόμενου καπνού και προσφέρει ομοιόμορφη εμπειρία από την πρώτη έως την τελευταία εισπνοή, ενώ διαθέτει 2 Επίπεδα Θέρμανσης για επιλογή έντασης της γεύσης. Θα αναρωτηθείς τώρα τι σημαίνει αυτό; Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείς να απολαύσεις μία πιο έντονή ή πιο διακριτική εμπειρία.

Η νέα συσκευή PULZE 2.0 βγαίνει σε τρία νέα, ultra fashionable χρώματα: Rich Copper (χρυσό), Midnight Mocha (μπρονζέ), Deep Teal (γαλαζοπράσινο) και συνοδεύεται φυσικά από τις ράβδους καπνού iD, που είναι ειδικά σχεδιασμένες για να προσφέρουν μία απολαυστική και αυθεντική εμπειρία θερμαινόμενου καπνού με λιγότερη μυρωδιά. Πρόκειται για χαρμάνια υψηλής ποιότητας σχεδιασμένα από τους δημιουργούς των τσιγάρων Davidoff, προσφέροντας μία πλούσια γκάμα γεύσεων: καπνικών (Βronze, Blue, Copper, Amber, Yellow), δροσιστικών (Ice, Polar) και φρουτένιων (Watermelon, Berry), για όλα τα στυλ και όλες τις προτιμήσεις.

Το 2023 είναι η χρονιά που πρέπει να νιώσεις τη στιγμή, να νιώσεις ελεύθερη και πάνω από όλα να κάνεις επιλογές που σου επιτρέπουν να είσαι ο εαυτός σου. Έτσι μόνο θα δώσεις τη δική σου γεύση στα πιο απολαυστικά γεγονότα της καθημερινότητάς σου. Θα πάρεις τον έλεγχο στα χέρια σου και θα γίνεις εσύ η ίδια το «highlight» της χρονιάς σου και το μόνο που θα χρειαστείς γι’ αυτό, είναι να ακολουθήσεις το νέο tagline του PULZE 2.0. «Feel the PULZE».

* Έρευνα Imperial Βrands ως προς τα δημοσιευμένα μεγέθη συσκευών των βασικών ανταγωνιστών στην κατηγορία θερμαινόμενου καπνού, Ιανουάριος 2023

SHARE