Ο Γιώργος Γληνός πριν από πέντε χρόνια είχε την ιδέα να φτιάξει μια κινητή καντίνα και να σερβίρει καλό και ποιοτικό φαγητό στα πρότυπα των food trucks, που λειτουργούν στην Ευρώπη και την Αμερική.
«Βασικά είμαστε η πρώτη καντίνα που το φαγητό μας είναι υγιεινό, αν και κινείται στη λογική του fast food. Όχι ότι έχουμε κάτι με το γνωστό "βρώμικο" που μας αρέσει πολύ, όμως εμείς κάνουμε κάτι διαφορετικό. Ξεκινήσαμε αρχικά ως κινητή καντίνα που άλλαζε συνεχώς σημεία, αλλά είδαμε ότι αυτό δεν μπορούσε να λειτουργήσει εξαιτίας της νομοθεσίας. Επειδή όμως το κοινό υποδέχτηκε με ζέση την όλη ιδέα, σιγά σιγά αρχίσαμε να εμφανιζόμαστε μόνο σε οργανωμένα περιβάλλοντα ή να διοργανώνουμε εμείς δικά μας πάρτι. Είμαστε, επίσης, η μόνη επιχείρηση εστίασης που έμενε μόνιμα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για ένα χρόνο», μου εξηγεί ο Γιώργος.
Ο ίδιος επιμελείται ως σεφ το μενού του Food Truck, αν και η βασική του ιδιότητα είναι η αστροφυσική. Αφού όμως δούλεψε για χρόνια ως στέλεχος σε επιχειρήσεις, αποφάσισε να αλλάξει ρότα και να ενώσει δυο μεγάλες του αγάπες: τα ταξίδια και την μαγειρική. «Δεν μου αρέσει το μόνιμο, γι’ αυτό διάλεξα να φτιάξω μια καντίνα κι όχι ένα εστιατόριο. Εμπνεύστηκα από μια ταινία του Τζον Φανβρό που λέγεται «Σεφ» όπου ένας πατέρας φτιάχνει μια καντίνα και γυρίζει την Αμερική με τον γιο του, αλλά και από τη φιλοσοφία των food trucks που σερβίρουν υγιεινό φαγητό και είναι πολύ διαδεδομένη στο εξωτερικό».