Παραμονές Χριστουγέννων στο σημείο όπου άλλοτε βρισκόταν το «Μohnblumchen», στην πλατεία Δεξαμενής στο Κολωνάκι, εμφανίστηκε η «Brasserie Lorraine», ένα μοντέρνο γαλλικό restaurant-bar που έχει βάλει στόχο να μεταδώσει την αγάπη του για τη γαλλική κουζίνα στο αθηναϊκό κοινό.
Υπεύθυνοι του όλου εγχειρήματος το γνωστό δίδυμο Γιώργος Μελισσάρης και Γιάννης Μωράκης, που ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον Thomas Grubac και τον Πέτρο Απαλάκη και αποφάσισαν να φτιάξουν ένα στέκι για τους γκουρμέ καλοφαγάδες της πόλης.
Παριζιάνικη αύρα και απέριττη πολυτέλεια χαρακτηρίζουν το εσωτερικό του, όπου το προσωπικό ντυμένο με άψογες στολές και απίθανους τόπους θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι βρίσκεστε στην Αθήνα. Ασπρόμαυρα πλακάκια, μια σκούρα μπουαζερί στους τοίχους, άλλα και μια πολύ όμορφη φλοράλ ταπετσαρία δημιουργούν μια ατμόσφαιρα ρετρό, ενώ το λευκό μάρμαρο και οι καθρέφτες μεγαλώνουν τον χώρο και δίνουν φως.