Πατέρας με μωρό
Κυκλοφόρησε η νέα σειρά Classic Leopard
21|01|2021 14:58
SHARE
BABYBJÖRN

Η Σουηδική BabyBjörn κυκλοφορεί τη νέα σειρά Classic Leopard


Τελευταία λέξη της μόδας, μα ταυτόχρονα διαχρονικά τα leopard patterns παραμένουν πάντα κλασικά.

Η Σουηδική BabyBjörn κυκλοφορεί τη νέα σειρά Classic Leopard για νεογέννητα και νήπια με τρία από τα πλέον δημοφιλή προϊόντα της, δοκιμασμένα και εγκεκριμένα από γενιές οικογενειών, διαθέσιμα σε leopard patterns!

Τα προϊόντα BabyBjörn έχουν διάρκεια στο χρόνο και υψηλή ποιότητα. Αυτό σημαίνει πως και τα σχέδια στα υφάσματα τους πρέπει επίσης να αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου και να χρησιμοποιηθούν από πολλά μωρά και οικογένειες. Οι δύο αποχρώσεις της νέας συλλογής Leopard Classic είναι ένα παραδοσιακό μπεζ leopard pattern από βαμβάκι (Beige/Leopard) και ένα ανθρακί leopard pattern από ελαφρύ ύφασμα (airy mesh) με εξαιρετική αναπνοή (Anthracite / Leopard). Τα τρία προϊόντα της σειράς είναι οι μάρσιπποι Baby Carrier One και Baby Carrier Mini και το Bouncer Bliss.

Καθώς αυτά τα προϊόντα «κρατούν» τα πολυτιμότερα όντα στον κόσμο – τα μωρά – ο στόχος από την αρχική ιδέα έως το τελικό προϊόν είναι η ασφάλεια και η εργονομία τους. Η νέα σειρά είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Τρίκυκλο και στο trikiklo.com και σύντομα σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα και e-shops.

H Σειρά BabyBjörn Classic Leopard αναλυτικά:

BabyBjörn Baby Carrier One ένας άνετος και εργονομικός μάρσιππος με πολλαπλές θέσεις μεταφοράς και μεγάλη διάρκεια χρήσης, από νεογέννητο έως τα τρία χρόνια του μωρού. Στις τέσσερις θέσεις μεταφοράς συμπεριλαμβάνεται και αυτή μεταφοράς στην πλάτη. Διατίθεται σε βαμβακερό (Beige/Leopard).

BabyBjörn Baby Carrier Mini ένας μικρός και εύχρηστος μάρσιππος για νεογέννητα έως και το πρώτο τους έτος. Ευκολοφόρετος στο βάλε – βγάλε, έχει δύο μπροστινές θέσεις μεταφοράς. Διατίθεται σε βαμβακερό ύφασμα, Beige/Leopard απόχρωση και σε ελαφρύ ύφασμα που αναπνέει, Anthracite / Leopard απόχρωση.

BabyBjörn Bouncer Bliss ένα άνετο ριλάξ για να παίζει και να ξεκουράζεται το μωρό, δίνοντας στον γονέα την ευκαιρία να κάνει ντους ή να προετοιμάσει ένα γεύμα. Οι κινήσεις του ίδιου του μωρού δημιουργούν ένα φυσικό λίκνισμα, οπότε δεν χρειάζονται μπαταρίες. Είναι ελαφρύ και αναδιπλώνεται, οπότε είναι εύκολο να μετακινηθεί. Διατίθεται σε βαμβακερό ύφασμα, Beige/Leopard απόχρωση και σε ελαφρύ ύφασμα που αναπνέει, Anthracite / Leopard απόχρωση.

Όλα τα προϊόντα BabyBjörn είναι ασφαλή και εύχρηστα και αναπτύσσονται σε στενή συνεργασία με εξειδικευμένους εκπροσώπους της ιατρικής κοινότητας. Καθώς τα υφάσματα αποτελούν σημαντικό μέρος των προϊόντων BabyBjörn, η πλειονότητα τους αναπτύσσεται εντός της εταιρείας για να διασφαλιστεί ότι πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις σχετικά με τη λειτουργικότητα, την ασφάλεια και την ποιότητα.

Όλα τα υφάσματα που έρχονται σε επαφή με το μωρό πληρούν τις απαιτήσεις του OEKO-TEX Standard 100, Class 1 για βρεφικά προϊόντα. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιστοποιημένα πώς δεν περιέχουν βλαβερές για το μωρό ουσίες. Τα υφάσματα της BabyBjörn πλένονται στο πλυντήριο και καθαρίζονται εύκολα.

SHARE