Η πισίνα
Mavili beach
02|08|2021 14:46
SHARE
MAVILI BEACH

Mavili Beach: Μία όαση στην στην καρδιά της πόλης


Το Alexandros Hotel, της Airotel Group, ανυψώνει –κυριολεκτικά- την απόλαυση, στο κέντρο της Αθήνας: Μια πρωτοποριακή ιδέα, που υλοποιήθηκε με μοναδικό τρόπο.

Το rooftop του Airotel Alexandros Hotel αποτελεί την τέλεια απόδραση μέσα στην πόλη. Μόλις ανεβείτε στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου, θα βρείτε ως δια μαγείας μία παραλία, με εκπληκτική θέα στο λόφο του Λυκαβηττού. Η «Παραλία Μαβίλη» προσφέρει μια σειρά ανέσεων στους ένοικους του ξενοδοχείου, αλλά και στους εξωτερικούς επισκέπτες, που, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν: Ξαπλώστρες, παροχή ρεύματος με πρίζες και θύρες USB, WiFi, VIP Kiosks που διαθέτουν αποκλειστική τηλεόραση, mini ψυγείο, safe box & ανεμιστήρα, και φυσικά υπηρεσίες εστίασης.

Στον σκιασμένο, πλακοστρωμένο χώρο, κάτω από τη βουκαμβίλια, λειτουργεί το bar-restaurant της παραλίας. Τα πετρόκτιστα πεζούλια και η άμμος δημιουργούν ένα καλαίσθητο, νησιώτικο περιβάλλον στο οποίο μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα ή το δείπνο σας, αλλά και το ποτό ή κάποιο από τα πολλά cocktails. Το Mavili Beach είναι ανοιχτό από νωρίς το πρωί, μέχρι αργά το βράδυ μιας και ο χώρος είναι ιδανικός για όλες τις στιγμές της ημέρας: από τις ώρες που μπορείτε να χαρείτε τον ήλιο και τη δροσιά της παραλίας, μέχρι την ώρα που θα πίνετε το κοκτέιλ σας απολαμβάνοντας είτε το εκπληκτικό φως του ηλιοβασιλέματος, είτε τη θέα της νυχτερινής, φωτισμένης Αθήνας - λίγο αργότερα.

Αυτός ο πρωτότυπος χώρος, είναι επίσης ιδανικός για ένα ευρύ φάσμα open-air εκδηλώσεων, που κυμαίνονται από τα ιδιωτικά events, έως τα εταιρικά happenings, πάντα με εξατομικευμένη προσέγγιση που ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένες ανάγκες & επιθυμίες, φυσικά σύμφωνα με τις οδηγίες και πάντα τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ανταποκρίνονται στους κανονισμούς της εποχής.

Στο Mavili Beach, θα περπατήσετε στην άμμο, στην καρδιά της πόλης.

SHARE