Ένα νέo boutique Kayak
Ένα νέo boutique Kayak άνοιξε πρόσφατα μέσα στο μεγαλύτερο high end εμπορικό mall της Αθήνας.
14|05|2021 11:17
SHARE
KAYAK

Δεν είναι παγωτό… είναι το νέο Kayak στο Golden Hall


Ένα νέo boutique Kayak άνοιξε πρόσφατα μέσα στο μεγαλύτερο high end εμπορικό mall της Αθήνας.

Η Kayak είναι ένα ελληνικό brand παγωτού που μέχρι και σήμερα έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη γκάμα γεύσεων συνδυάζοντας τα πιο αγνά υλικά και τις παραδοσιακές συνταγές, σε γεύσεις παγωτού που προκαλούν έκπληξη, δημιουργούν εθισμό και μαθαίνονται από στόμα σε στόμα.

H Κayak γνωστή για τις ιδιαίτερες και δυνατές γεύσεις της όπως την περίφημη Βανίλια Μαδαγασκάρης, την σοκολάτα Βελγίου με chocochips, την βραβευμένη με 3 αστέρια GrandCruchocolate, τη μαστίχα ροζ πιπέρι, το lemongrass, τη μέντα με chocochips, το σορμπέ cassis, το σορμπέ από σοκολάτα Valrhona, το σορμπέ mangogingerjasmine, τo νέα γεύση ταχίνι-μέλι... Και η λίστα των 80 γεύσεων δεν τελειώνει ποτέ γιατί δεν είναι ποτέ η ίδια!

Γεύσεις βραβευμένες από διεθνείς φορείς με αστέρια που επιβραβεύουν και επιβεβαιώνουν τη φιλοσοφία της Kayak, γεύσεις διαχρονικές αλλά και νέες, βασισμένες στις τελευταίες τάσεις της παγκόσμιας γαστρονομίας, ξεπερνώντας κάθε φαντασία. Το νέο κατάστημα στο ισόγειο του Golden Hall θα δώσει μοναδικές γεύσεις στη βόλτα σας παρέα με παγωτό, βάφλες, γλυκά και καφέ.

Όλα τα παγωτά Κayak παράγονται στην Ελλάδα με τις πιο αγνές πρώτες ύλες όπως φρέσκο ελληνικό γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος, πραγματικά φρούτα και αληθινούς ξηρούς καρπούς, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και με την χαμηλότερη διόγκωση της αγοράς.

H Kayak στο Golden Hall ήρθε για να δώσει γεύση από παγωτό, βάφλα, γλυκό και καφέ στις βόλτες σας ή και για να το πάρετε μαζί σας φεύγοντας.

Εξάλλου δεν είναι απλά ένα παγωτό… είναι το νέο Kayak στο GoldenHall.

SHARE