Το φθινόπωρο, το Galaxy Bar & Restaurant στην κορυφή του Hilton μας υποδέχεται στον εσωτερικό, ζεστό του χώρο με την ίδια, εντυπωσιακή θέα στην Ακρόπολη, στο Λυκαβηττό και στους φωτισμένους δρόμους της Αθήνας.
Το νέο μενού που εμπνεύστηκαν ο Executive Chef του ξενοδοχείου Κώστας Αθανασίου και ο Chef του Galaxy Γιώργος Καπέρδας έχει έναν κοσμοπολίτικο, πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα. Στα ορεκτικά, προτείνεται μια ραφιναρισμένη εκδοχή του comfort food, όπως η κολοκυθόσουπα βελουτέ με φθινοπωρινή τρούφα και παστέλι και η κρέμα πατάτας και πράσου με γαρίδες, αυγά ορτυκιού και χαβιάρι.
Το μοσχαρίσιο ταρτάρ συνοδεύεται με κρέμα καπνιστού αυγού, πατέ μανιταριών και κράκερ πιπεριάς τσίλι, ενώ το φίνο ταρτάρ ψαριού κρύβει μέσα του κανταΐφι και σερβίρεται με κρέμα πορτοκάλι και μους γιαουρτιού. Από το μενού δεν λείπουν οι υγιεινές επιλογές, όπως η σαλάτα με μπρόκολο, φύλλα αμάρανθου, νεροκάρδαμο και vegan μαγιονέζα με τρούφα ή η σαλάτα με παντζάρια, κέιλ, ρόδι και ντρέσινγκ ταχίνι.