ΠΑΡΑΛΙΑ

H παραλία Μυλοκοπή είναι το εξωτικό στολίδι του Κορινθιακού και απέχει μιάμιση ώρα από την Αθήνα


H εξωτική παραλία Μυλοκοπή βρίσκεται στον Κορινθιακό Κόλπο και απέχει από την Αθήνα περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά.

Η Παραλία Μυλοκόπη βρίσκεται βόρεια της πόλης του Λουτρακίου και φημίζεται για τα πεντακάθαρα νερά της. Η παραλία, που απέχει από το Λουτράκι 30 λεπτά, χωρίζεται σε δυο μέρη, τη Μικρή Μυλοκοπή και τη Μεγάλη Μυλοκοπή.

Η Μικρή Μυλοκοπή έχει μια πανέμορφη παραλία, αμμώδης με ψιλό χαλικάκι, τυρκουάζ πεντακάθαρα νερά και ένα καταπράσινο πευκοδάσος που προσφέρει την απαιτούμενη σκιά.

Για να φτάσετε στην παραλία θα πρέπει να έχετε δικό σας μεταφορικό μέσο κατά προτίμηση 4x4, καθότι τα τελευταία δύο περίπου χιλιόμετρα είναι δύσκολος, κατηφορικός χωματόδρομος. Αξίζει να την επισκεφτείτε τις απογευματινές ώρες και να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα.

H παραλία Μυλοκοπή είναι το εξωτικό στολίδι του Κορινθιακού και απέχει μιάμιση ώρα από την Αθήνα

H παραλία Μυλοκοπή είναι μια ιδανική ευκαιρία για όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό από οργανωμένες παραλίες κοντά στην Αθήνα. Θα πρέπει να έχεις μαζί σου δική σου ομπρέλα και νερό-φαγητό καθώς δεν υπάρχει κάποιο beach bar σε αυτό το μέρος. Επίσης αξίζει να πάρεις μαζί σου μάσκα για να απολαύσεις τον βυθό και τα καταπληκτικά νερά.

Φωτογραφία: Shuttertstock

Η εξωτική ομορφιά αυτής της παραλίας είναι και ο λόγος που την επισκέπτονται πολλοί όχι μόνο από το Λουτράκι, αλλά και από άλλες περιοχές.

Φωτογραφία: Shuttertstock

Η Μυλοκοπή είναι σίγουρα μια από τις πιο όμορφες παραλίες στον Δήμο Λουτρακίου. Θυμίζει τροπικό τοπίο και αν δεν την έχεις επισκεφθεί, ήρθε η στιγμή να το βάλεις στα μελλοντικά σου πλάνα.

Η παραλία είναι δημοφιλής για όσους κάνουν ψαρουντούφεκο ή καταδύσεις. Μετά το μπάνιο σας μπορείς να πάτε για φαγητό σε μία από τις ταβέρνες της Λίμνης της Βουλιαγμένης.

Φωτογραφία: Shuttertstock
SHARE