Roots Rakomelo, το πρώτο ελληνικό pop up bar βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας
Θα το βρεις στο υπόγειο του Yolenis
05|12|2019 14:57
SHARE
ROOTS RAKOMELO

Τo γιορτινό Roots Rakomelo Pop-Up bar και φέτος στο υπόγειο του Yoleni’s Greek Gastronomy Center


Μετά την περσινή του επιτυχία, το πρώτο Ελληνικό Pop-UpRakomeloBar από τη RootsSpirits επιστρέφει στο υπόγειο του Yoleni’s Greek Gastronomy Center στο Κολωνάκι, μεταμορφώνοντας το χώρο σε ένα new age 'ρακομελάδικο'.

Από τις 12 Δεκεμβρίου 2019 έως και τις 11 Ιανουαρίου 2020, η οικογένεια της Yoleni’s μαζί με τη Roots Spirits συστήνουν στο κοινό πώς μπορεί να είναι ένα 'ρακομελάδικο' με ιδιαίτερο χαρακτήρα, που αγκαλιάζει καινοτόμες ιδέες και προσαρμόζεται στα σύγχρονα δεδομένα, αναγάγοντας την παράδοση σε μία μοναδική eau de vie εμπειρία. Μέσα σε μία άκρως Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα γεμάτη δώρα, ποτό και φαγητό, το ρακόμελο αποκτάει μία premium ταυτότητα.

H Roots είναι μια ελληνική οικογένεια premium λικέρ (Roots Mastic, Roots Rakomelo, Roots Diktamo, Roots Kanela), που βασίζονται σε παλιές συνταγές με πλούσια παράδοση και 100% φυσικά, μοναδικά συστατικά. Το όνομα Roots συμβολίζει τις ρίζες στο παρελθόν που εμπνέουν τις συνταγές. Tα Roots είναι τα πιο πολυταξιδεμένα ελληνικά premium λικέρ με παρουσία σε πολλά από τα πιο σημαντικά bars και ξενοδοχεία του κόσμου. Για τη δημιουργία του εμβληματικού πλέον ‘Roots Rakomelo’,η ρακή αναμιγνύεται με θυμαρίσιο μέλι από την περιοχή της Μάνης, με πλήρη απουσία ζάχαρης. Η προσθηκη κανέλας, γαρύφαλλου και άλλων συστατικών εξυψώνει το παραδοσιακό ρακόμελο σε ένα exclusive απόσταγμα, τηρώντας ευλαβικά την παραδοσιακή παραγωγική διαδικασία.

To Roots Rakomelo Bar αποτελεί την απόλυτη στάση για δημιουργικά ποτά, food pairing και μοναδικά δώρα στην καρδιά της Αθήνας. Φέτος η ενέργεια εμπλουτίζεται με παρουσιάσεις και guest εμφανίσεις από διάφορες καινοτόμες ελληνικές εταιρίες, ενώ το μενού έχει 3 σκέλη: Τα Roots To Share, όπως για παράδειγμα το ζεστό Roots Rakomelo που θα ζεσταίνεται σε ειδικό custom made σκεύος.Το δεύτερο σκέλος μας συστήνει την κατηγορία comfort drinking, δηλαδή εύκολα κι ελαφριά premium all day ποτά. Η εμπειρία ολοκληρώνεται με το Roots Around The World, με συνταγές Roots όπως σερβίρονται σε βραβευμένα κι επιλεγμένα bar του εξωτερικού όπως το Oriole στο Λονδίνο, το Bulgari Hotel στο Milano, το The Connaught Hotel στο Λονδίνο και το the The Mandarin Oriental στη Nέα Yόρκη. Το γευστικό ταξίδι θα συμπληρώνεται με food pairing από τη μοναδική παλέτα ελληνικών υλικών και τη φαντασία της ομάδας των Creative Culinary Specialists της Yoleni’s.

Όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται θα είναι διαθέσιμες προς πώληση, όπως επίσης και τα custom made σκεύη, τα ποτήρια και οι ειδικές συσκευασίες. Όσο πλησιάζουν οι γιορτές, στο Gift Box Showroom που έχει διαμορφωθεί στο -1 επίπεδο της Yoleni’s, οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν και να δημιουργήσουν εξαρχής ευφάνταστες συνθέσεις δώρου με παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κάθε Πέμπτη σε συνεργασία με καινοτόμες ελληνικές εταιρίες θα πραγματοποιείται από μία παρουσίαση masterclass και στη συνέχεια ένα ατμοσφαιρικό guest bartending με γνωστους bartenders:

  • Πέμπτη 12/12 Lost Lake Distillery - Στέλιος Ζαχαριάς, ιδιοκτήτης Lost Lake Distillery / Κτήμα Μουσών“Τhe elements of life are never lost, water wind, earth, fire & how our story unfolds through them”
  • Πέμπτη 19/12 Grace Gin Masterclass - Γιάννης Θεοχαράτος, brand ambassador LKC Premium Drinks
  • Πέμπτη 9/1 Μataroa Gin - Νοπη Ρωμανιδου, Δημήτρης Μελισσανιδης, Melissanidi Distillery, brand owners Mataroa Gin“Πως το Mataroa Mediterranean Dry Gin κλείνει όλη τη γεύση της Μεσογείου σε ένα ποτήρι”

Kάθε Παρασκευή θα πραγματοποιούνται after work sessions με φαγητό και ποτά, σε happy hour τιμή απο τις 18:00 μέχρι τις 22:00

Κάθε Σάββατο θα πραγματοποιούνται live sessions:

  • Σάββατο 14/12 Αντωνία Χαλιορή
  • Σάββατο 21/12 Scarlet Nights & Dora Tsigka, Νew Οrleans jazz & blues
  • Σάββατο 28/12 Αντωνία Χαλιορή
  • Σάββατο 4/1 Scarlet Nights & Dora Tsigka, Νew Οrleans jazz & blues
  • Σάββατο 11/1 Closing Party
SHARE