Σπύρος και Βασίλης: Διαχρονικό άρωμα γαλλικής κουζίνας
Σπύρος και Βασίλης
09|02|2022 07:00
SHARE
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

«Σπύρος και Βασίλης»: Διαχρονικό άρωμα γαλλικής κουζίνας


Πίσω από το Μέγαρο Μουσικής και την Αμερικανική Πρεσβεία θα συναντήσετε ένα από τα εμβληματικότερα εστιατόρια της πόλης.

Πριν 48 χρόνια, τα δύο αδέρφια Σπύρος και Βασίλης Πολυγένης υλοποίησαν, πρωτοποριακά για την εποχή τους, το concept της -λίγο η πολύ- παραδοσιακής γαλλικής κουζίνας. Σήμερα, η γαστρονομική αυτή παράδοση συνεχίζει να αναδύεται μέσω της δεύτερης γενιάς και συγκεκριμένα από τον Γιώργο Πολυγένη.

Ο κομψός χώρος και οι μοναδικές επιλογές από το μενούε

Σε ένα περιβάλλον με ιδιαίτερη θαλπωρή που το κοσμούν έπιπλα τύπου μπαρόκ θα βιώσετε τη φιλική εξυπηρέτηση από όλο το προσωπικό του εστιατορίου, ενώ εσείς θα διαβάζετε μία ολοκληρωμένη version της γαλλικής κουζίνας με παραδοσιακά αλλά και πιο καινοτόμα πιάτα, που θα καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Πολλές φορές η ποιότητα της γαστρονομίας κρίνεται και στις λεπτομέρειες. Μία από τις τελευταίες είναι και οι παραδοσιακές ψιλοκομμένες τηγανητές πατάτες που θα δέσουν ιδανικά τις κύριες επιλογές σας σε φιλέτο και διάφορα κρεατικά, καθώς και μία πλήρη σειρά αυθεντικών γεύσεων από το Provence της Γαλλίας. Τη γαστριμαργική αυτή παράδοση τηρεί αναλλοίωτη επί 25 χρόνια ο Σεφ Δημήτρης Φύτρας.

Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα τη Σαλάτα Φλορεντίν, με σπανάκι, ντοματίνια, τραγανό μπέικον. Εκπληκτική!

SHARE