Το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό ενώνει τις δυνάμεις του με την ActionAid
Γίνε κι εσύ κομμάτι αυτού του κύκλου αγάπης!
06|12|2019 15:46
SHARE
ΘΕΟΝΗ

Κάθε φιάλη του ΘΕΟΝΗ θα κοσμείται από μία limited edition ετικέτα που σχεδίασε η Σίλια Κριθαριώτη


Το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό, το πιο βραβευμένο ελληνικό νερό στον κόσμο, αποδεικνύει έμπρακτα ότι κατέχει επάξια την πρώτη θέση στην καρδιά των καταναλωτών.

Το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό ενώνει τις δυνάμεις του με την ActionAid, τη διεθνή οργάνωση που από το 1972 δραστηριοποιείται κατά της φτώχειας και της αδικίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό,σχεδιάζοντας ένα καλύτερο μέλλον για τα Παιδιά Όλου του Κόσμου. Αναλαμβάνει λοιπόν την κατασκευή και επίπλωση ενός κέντρου ανάπτυξης παιδιών προσχολικής ηλικίας (ένα μπλοκ με τρεις αίθουσες) στην κοινότητα Μούκι της Ρουάντα, όπου τα παιδιά ηλικίας 2-6 ετών θα έχουν πρόσβαση στην προσχολική εκπαίδευση, μεγαλώνοντας σε ένα υγιεινό περιβάλλον αλλά και τη στήριξη δύο εκπαιδευτικών προγραμμάτων προσχολικής ηλικίας για ένα σχολικό έτος στο Επίκεντρο, τη δομή της ActionAid στο κέντρο της Αθήνας, που προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες με στόχο την καταπολέμηση του κοινωνικού και οικονομικού αποκλεισμού.

Γίνε κι εσύ κομμάτι αυτού του κύκλου αγάπης!

Κάθε φιάλη του ΘΕΟΝΗ, στη διάρκεια των εορτών, θα κοσμείται από μία limited edition ετικέτα που σχεδίασε η Σίλια Κριθαριώτη και μέρος από τα έσοδα των πωλήσεων θα ενισχύσει αυτό το σπουδαίο έργο. Η καταξιωμένη και διεθνώς αναγνωρισμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας αναλαμβάνει για 3η φορά τον σχεδιασμό μιας tailor made ετικέτας για το ΘΕΟΝΗ, συνδέοντας ακόμη περισσότερο την υψηλή ραπτική με την υψηλή ποιότητα του πιο βραβευμένου ελληνικού νερού στον κόσμο, με 20 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας.

«Με ένα αίσθημα συγκίνησης και έκδηλου ενθουσιασμού, όλοι εμείς στο ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό δηλώνουμε υπερήφανοι που το πιο βραβευμένο Ελληνικό νερό συμπράττει με τηνΑctionAid με στόχο ένα καλύτερο μέλλον για τα Παιδιά Όλου του Κόσμου και αυτή είναι μόνο η αρχή» δηλώνει ο Δημήτρης Τσέλιος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΕΟΝΗ ΑΕ.

Ο κ. Γεράσιμος Κουβαράς, Γενικός Διευθυντής της ActionAid Ελλάδος αναφέρει: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για αυτή τη συνέργεια με το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό. Είναι μια σύμπραξη που ενισχύει την πίστη μας ότι όταν συνεργαζόμαστε όλοι μαζί μπορούμε πιο αποτελεσματικά να υποστηρίξουμε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη σε όλο τον κόσμο. Ειδικά όταν μέσα από τέτοιες ενέργειες υποστηρίζονται παιδιά, τότε μπορούμε όλοι να είμαστε λίγο πιο αισιόδοξοι για το μέλλον».

SHARE