Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους περαστικούς στην Παπαδιαμαντοπούλου την πρώτη μέρα της άρσης των περιοριστικών μέτρων, αφού στα ρουθούνια τους έφτανε η μυρωδιά φρέσκου ψωμιού.
«Υπεύθυνοι » γι' αυτή την ευχάριστη συγκυρία αλλά και τον καινούργιο φούρνο της περιοχής είναι δυο «τρομερά παιδιά» , ο Στέφανος Λιβάνιος και ο Χρήστος Παππάς, οι οποίοι αποφάσισαν να φτιάξουν αυτό που δεν μπορούσαν να βρουν σε κανένα άλλο μαγαζί.
Πλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού ο πρώτος, στέλεχος επιχειρήσεων ο δεύτερος, εγκατέλειψαν τις καριέρες τους για να ακολουθήσουν την μεγάλη τους αγάπη: τη μαγειρική. Έτσι ο Στέφανος βρέθηκε στη Γαλλία στην École Ferrandi, όπου μυήθηκε στα μυστικά της αρτοποιίας. Στη συνέχεια, είχε την τύχη να δουλέψει και να αποκτήσει τις πρώτες του εμπειρίες στον φούρνο του διάσημου και μισελενάτου σεφ Thierry Marx στο Παρίσι.
Ο Χρήστος, επίσης, είχε σπουδάσει στη σχολή Cordon Bleu στην Πόλη του Φωτός. Οπότε, πέρα από τη φιλία τους, τους ενώνουν και κοινές καταβολές. Κάποια στιγμή, λοιπόν, αποφάσισαν να βάλουν όσα χρήματα είχαν σε ένα νέο εγχείρημα και να φτιάξουν ένα φούρνο «τρίτου κύματος» στην Αθήνα.