Η vegan διατροφή κερδίζει ολοένα περισσότερους φανατικούς οπαδούς, που την ακολουθούν τόσο από ιδεολογία όσο και για θέματα υγείας. Ταλαντούχοι σεφ έχουν αφιερωθεί σε αυτό το πεδίο, αποδεικνύοντας ότι ένα πιάτο χωρίς κρέας, ψάρια ή γαλακτοκομικά μπορεί να είναι εξίσου γευστικό, πείθοντας και τους υπόλοιπους να δοκιμάσουν αυτή τη νέα γαστρονομική τάση.
Ένα από αυτά τα εστιατόρια είναι και το ολοκαίνουριο «Winners» που θα το βρείτε στο ισόγειο του «Niki Athens Hotel», ένα από τα πιο παλιά ξενοδοχεία των Αθηνών. Απέναντί του ακριβώς βρίσκεται και το «4 Seasons», μία από τις πρώτες αγορές βιολογικών προϊόντων, από όπου γίνονται και οι βασικές προμήθειες για την κουζίνα, μιας και 'δώ όλα τα προϊόντα είναι οργανικά και πιστοποιημένα, ενώ όλες οι παρασκευές του είναι χειροποίητες.
Εμπνευστής του όλου εγχειρήματος είναι ο Άλκης Μιχαήλ, στην οικογένεια του οποίου ανήκει το ξενοδοχείο. Ο ίδιος σπούδασε αρχιτεκτονική στην Αγγλία και έγινε vegan, οπότε με την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη και τη βοήθεια της μητέρας του ανακαίνισαν το εστιατόριο, δίνοντάς του μια εντελώς νέα μορφή και κατεύθυνση. «Μαγείρευα από μικρός και μου άρεσε η γυμναστική. Στο Λονδίνο όπου σπούδαζα έγινα vegan και άρχισα να ασχολούμαι με αυτή την κουζίνα. Λόγω του πατέρα μου που είχε ένα θέμα υγείας γύρισα πίσω και έτσι ξεκινήσαμε την ανακαίνιση του ξενοδοχείου. Εκείνη την περίοδο κυκλοφορούσα πολύ στο κέντρο και συνειδητοποίησα ότι δεν υπάρχουν πολλά vegan μέρη, όπου μπορείς να φας καλά και ποιοτικά».