γυναίκα χορεύει στο νερό
Φωτογραφία από το αρχείο του Γιάννη Μπεχράκη
28|05|2021 18:24
SHARE
ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Athens Photo World -Τρεις υπαίθριες φωτογραφικές εκθέσεις στην Αθήνα το φετινό καλοκαίρι


Ακολουθώντας την εναρκτήρια διοργάνωση του 2019, το Athens Photo World επιστρέφει στην Αθήνα φέτος το καλοκαίρι με ξεχωριστές εκθέσεις φωτογραφίας και εκδηλώσεις.

Ο θεσμός επιστρέφει με μια σειρά εκθέσεων και εκδηλώσεων που στοχεύουν στην ανάδειξη του έργου των σύγχρονων φωτορεπόρτερ, της Ελληνικής και διεθνούς ειδησεογραφίας. Οι φωτορεπόρτερ ανά τον κόσμο ανήκουν στους ελάχιστους επαγγελματίες που αδιάκοπα και με απροσδιόριστους κινδύνους, εξακολούθησαν να εργάζονται στη διάρκεια της πανδημίας αποκαλύπτοντας τις πτυχές μιας νέας και απροσδόκητης πραγματικότητας.

Με Μέγα Δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), το φετινό Athens Photo World παρουσιάζει στο κοινό δουλειές παλαιότερες και σύγχρονες μέσα από τη διεθνή επικαιρότητα, επικεντρώνοντας ένα τμήμα των εκδηλώσεών του στον αθλητισμό καθώς η χρονιά είναι πλούσια σε αθλητικές διοργανώσεις. Μέσα από τις εκθέσεις, τις συζητήσεις με τους επαγγελματίες του χώρου και τα δύο βραβεία για Έλληνες και ξένους φωτορεπόρτερ θα αναβιώσει ο διάλογος μεταξύ θεατών και δημιουργών.

Διαβάστε αναλυτικά για τις εκθέσεις φωτογραφίας του Athens Photo World στο iefimerida.gr

SHARE