Από την LG για εσάς και όσους αγαπάτε!
Πλυντήριο ρούχων LG
27|09|2022 11:00
SHARE
ADVERTORIAL

H LG φροντίζει ιδανικά την γκαρνταρόμπα μας


Νέα σεζόν με... φρέσκο αέρα στην ντουλάπα μας!

Όλα τα τελευταία fashion trends έρχονται να αναβαθμίσουν τα looks παλαιότερων εποχών με μικρές πινελιές ανανέωσης ή πιο σημαντικές προσθήκες. Ρούχα και αξεσουάρ έρχονται με διάθεση mix'n'match να μας χαρίσουν μοναδικό στυλ! Αλλά πάντα χρειάζονται φροντίδα... Παλιά κομμάτια και καινούριες αγορές απαιτούν σωστό πλύσιμο, προκειμένου να διατηρηθούν στον χρόνο. Με την LG κατακτούμε κάθε στυλ και προσφέρουμε υγιεινή καθαριότητα στην οικογένεια.

Ποιος ξέρει τις ανάγκες κάθε υφάσματος καλύτερα από την LG;

Ευαίσθητα ή καθημερινά, βαμβακερά ή μάλλινα, χρωματιστά ή λευκά, σκουρόχρωμα ή jeans, χειμωνιάτικα ή καλοκαιρινά, για δύσκολους λεκέδες ή λιγότερο επίμονους... Η LG είναι ο ειδικός για τα πολύτιμα μας! Γνωρίζει τις ανάγκες κάθε υφάσματος και αφουγκράζεται τα «θέλω» όλων μας. Εμείς, απλώς, επιλέγουμε το μοντέλο πλυντηρίου ρούχων που επιθυμούμε και όλα τα άλλα τα αφήνουμε στην LG. Η τεχνολογία αιχμής που έχει κατακτήσει το αγαπημμένο brand στις οικιακές συσκευές έχει ιδανικές λύσεις για όλα!

Η επιλογή της μεγάλης χωρητικότητας του κάδου* από 10 έως και 12 κιλά για λιγότερες πλύσεις και η οικονομία μπαίνουν στο καλάθι των συγκριτικών πλεονεκτημάτων πλυντηρίων ρούχων LG. Επιπλέον τα μοντέλα με ενεργειακή κλάση Α** παρέχουν κορυφαία απόδοση και η ενσωματωμένη τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης (AI DD™) προσθέτει μεγαλύτερη ευκολία. Η τεχνολογία AI DD™ ανιχνεύει όχι μόνο το βάρος, αλλά και την απαλότητα του υφάσματος και επιλέγει αυτόματα τις βέλτιστες κινήσεις, μειώνοντας ταυτόχρονα τις περιπτώσεις φθοράς. Έτσι, παρατείνεται η διάρκεια ζωής των αγαπημένων μας ρούχων.

Επίσης, με την τεχνολογία Steam+™ και τη λειτουργία «Φροντίδα για τις ζάρες», η LG μας προσφέρει κάτι μοναδικό! Τη δυνατότητα αφαίρεσης σημαντικού ποσοστού*** των αλλεργιογόνων, όπως τα ακάρεα σκόνης, καθώς και τη μείωση ζαρών για γρηγορότερο και ευκολότερο σιδέρωμα. Και τέλος, super ταχύτητα πλύσης - χωρίς μείωση της αποτελεσματικότητας - με την τεχνολογία TurboWash™.

Σημειώνουμε ότι οι τεχνολογίες και τα χαρακτηριστικά διαφέρουν ανά μοντέλο.

Και η λύση του Πλυντηρίου-Στεγνωτηρίου: Πλύση & στέγνωμα με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού

Η LG παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις, ακόμη και για τους πιο... απαιτητικούς! Πλυντήριο-στεγνωτήριο σε μία συσκευή, για εξοικονόμηση χώρου. Βάζετε τα ρούχα στο πλυντήριο λερωμένα και βγαίνουν καθαρά και στεγνά.

Γιατί να συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο από το ιδανικό; Ανακαλύψτε σήμερα κιόλας όλη την γκάμα των πλυντηρίων ρούχων LG, για ρούχα που είναι και φαίνονται καθαρά και πραγματικά περιποιημένα!

*Η χωρητικότητα πλύσης διαφέρει ανά μοντέλο.

**Η ενεργειακή κλάση διαφέρει ανά μοντέλο και βασίζεται στην κλίμακα ενεργειακής κλάσης της ΕΕ (A έως G)

***Ο κύκλος για την απομάκρυνση αλλεργιογόνων ουσιών πιστοποιήθηκε από τον BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) και μειώνει έως και 99,9% τα αλλεργιογόνα όπως τα ακάρεα οικιακής σκόνης.

SHARE