Βεράντα
Φωτογραφία: Instagram/bananashed_home
23|12|2020 08:05
SHARE
ΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ

12χρονη μεταμόρφωσε το σπίτι της μέσα σε μια εβδομάδα ξοδεύοντας 102 ευρώ


Η 12χρονη Bea Levache όταν έκλεισε το σχολείο της λόγω του κορωνοιού, αποφάσισε να αξιοποιήσει τον ελεύθερο χρόνο της δημιουργικά όσο έμενε σπίτι.

Το 12χρονο κορίτσι από το Κεντ της Μεγάλης Βρετανίας δεν είχε τίποτα να κάνει κατά τη διάρκεια του lockdown, οπότε η μητέρα της και ειδικός στα DIY της ζήτησε να βοηθήσει να ανακαινίσουν το σπίτι. Μητέρα και κυρίως η κόρη μεταμόρφωσαν διάφορους χώρους του σπιτιού της σε μόλις μια εβδομάδα και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

H 12χρονη μαζί με την καθοδήγηση της μητέρας της, Susie Levache, ανακαίνισαν χώρους του σπιτιού ξοδεύοντας μόνο 102 ευρώ! Οι φωτογραφίες του ανακαινισμένου σπιτιού έχουν αναρτηθεί στο προφίλ της μητέρας, Susie Levache, και έχουν τραβήξει την προσοχή του διαδικτύου.

Η Susie Levache δήλωσε στο Bored Panda ότι η κόρη της είναι αποφασιστική, δημιουργική και επαναστατική, όποτε ήταν αναμενόμενο να θέλει να αξιοποιήσει τον ελεύθερο χρόνο της δημιουργικά. «Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, διαμαρτυρόταν ότι βαριέται, ενώ εγώ εκείνη την χρονική στιγμή προσπαθούσα ανακαινίσω το σπίτι. Της ζήτησα να μετρήσει έναν τοίχο τον οποίο είχα σκοπό να επενδύσω με ταπετσαρία» σημείωσε η μητέρα και έτσι ξεκίνησαν όλα...

Δείτε τις φωτογραφίες:

Susie Levache: Instagram

Τις περισσότερες εργασίες τις έκανε μόνη της η 12χρονη Bea Levache. Η μητέρα της απλά την κατεύθυνε στο τι θα μπορούσε να κάνει και εκείνη ανέλαβε να υλοποιήσει όλα όσα είχε στο μυαλό της.

Susie Levache: Instagram

Η πιο εντυπωσιακή ανακαίνιση του σπιτιού είναι η κουζίνα. Δείτε πώς ήταν πριν:

Susie Levache: Instagram

Και πώς έγινε μετά:

Η 12χρονη επίσης ανακαίνισε το γραφείο του σπιτιού, το οποίο είναι αγνώριστο έτσι όπως έγινε!

Susie Levache: Instagram
Susie Levache: Instagram
SHARE