Φωτογραφία: unsplash/@freestocks
Φωτογραφία: unsplash/@freestocks
29|11|2022 13:19
SHARE
ΖΩΔΙΑ

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια του Δεκεμβρίου


Ο νέος μήνας επιφυλάσσει ευχάριστα για ορισμένους του ζωδιακού κύκλου, με επιτυχίες, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα.

Αν και ο Δεκέμβριος μοιάζει να είναι ένας μήνας γεμάτος όμορφα νέα για κάποιους, οι πρώτες ημέρες θα είναι κάπως δύσκολες για όλους, μην ξεχνάς όμως πως οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν.

Όπως αναφέρει στο hellas.postsen.com, μια εξαιρετική Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στον Αιγόκερω, μια ιδιαίτερα φιλόδοξη Νέα Σελήνη, ιδανική για να θέσουμε σε εφαρμογή τα μεγαλεπήβολα σχέδιά μας.

Η χρονιά θα κλείσει με τον Ερμή να γυρίζει ανάδρομος στις 29/12/2022 στον Αιγόκερω και θα είναι καιρός να κάνουμε έναν απολογισμό του έτους, να εκτιμήσουμε τις προσπάθειες που καταβάλαμε και να αποφύγουμε τα ίδια λάθη.

Τα ζώδια που φαίνεται να έχουν πιο τυχερό μήνα είναι ο Ταύρος, ο Αιγόκερως και ο Παρθένος, αλλά κυρίως μετά τις 10/12/2022 καθώς το πρώτο δεκαήμερο θα είναι απαιτητικό.

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια του Δεκεμβρίου

Ταύρος
Η Αφροδίτη θα ευνοήσει την προσωπική σας ζωή. Μέχρι τις 2/1/23, όχι μόνο θα ευνοηθούν οι ερωτικές σας σχέσεις, αλλά και η διάθεσή σας, ενώ θα θελήσετε να σπάσετε λίγο τη ρουτίνα και να ταξιδέψετε ή ακόμα και να οργανώσετε ένα ταξίδι για αργότερα. Ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Ήλιος στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσουν να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο διασκεδαστική επιδιώκοντας κάποια αλλαγή στην καθημερινότητά σας. Από την άλλη, θα είναι μια τυχερή περίοδος η οποία θα ευνοεί τη σχεδίαση των επόμενων επαγγελματικών σας βημάτων.

Παρθένος
Μην βιαστείτε να κρίνετε το Δεκέμβριο από τις πρώτες ημέρες του. Ήδη από τις 7/12 ο Ερμής, από τις 10/12, η Αφροδίτη και από τις 21/12 ο Ήλιος θα κινηθούν στο πιο τυχερό, δημιουργικό, διασκεδαστικό και αισιόδοξο κομμάτι του ωροσκοπίου σας και θα γεμίσετε με χαρά και ελπίδα. Αν είστε ανύπαντροι, εύκολα θα μπορέσετε να κάνετε γνωριμίες, ενώ μέχρι τις 2/1/22 θα εμφανιστούν μπροστά σας πολλές ευκαιρίες για κοινωνικοποίηση και δημιουργία δυνατών σχέσεων.

Μπορεί να έχετε χιλιάδες υποχρεώσεις και ευθύνες, αλλά πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας και στη διασκέδασή σας. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 23/12 ανοίγει νέους δρόμους στην ερωτική σας ζωή.

Αιγόκερως
Μπαίνεις στον Δεκέμβριο ήδη με ένα αίσθημα κούρασης, αλλά ίσως και στασιμότητας σε πολλά θέματα που αφορούν κυρίως τα επαγγελματικά και τις σχέσεις. Η ένταση που έχει ξεκινήσει από το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου με τις αντιθέσεις τόσο του Ερμή όσο και της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους φτάνει σε μια στιγμή κορύφωσης με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 08/12. Από τις 10/12, η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση, να έχετε καλύτερη διάθεση και να παίξετε πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις του υπόλοιπου μήνα σε όλες τις δραστηριότητές σας. Εξαιρετική μέχρι τις 2/1/23 θα είναι η συμβολή της σε θέματα ομορφιάς και εμφάνισης γενικότερα, αλλά και στην ερωτική σας ζωή. Θα είστε πιο αυθόρμητοι με τους φίλους σας, πιο δεκτικοί στις προτάσεις του συντρόφου σας και θα έχετε περισσότερη όρεξη για την εορταστική ατμόσφαιρα.

SHARE