Ενα μοντέρνο φωτεινό σαλόνι με παράθυρα

Window styling: 3 τρόποι για να χαρίσεις στιλ στα παράθυρα του σπιτιού

Τα παράθυρα του σπιτιού μας αξίζουν να διακοσμηθούν με στιλ για να δώσουν έναν διαφορετικό αέρα στον προσωπικό μας χώρο.

Αν είσαι από τους ανθρώπους που έχουν μεγάλα παράθυρα στο σπίτι τους, τότε είσαι πολύ τυχερή, γιατί ένα φωτεινό σπίτι είναι πάντα πιο ευχάριστο και όμορφο. Ωστόσο, αυτό που μπορεί να σε προβληματίζει είναι το πώς θα διακοσμήσεις τα παράθυρα σου, ώστε να μην δείχνει άδειος ο χώρος γύρω τους.

Υπάρχουν τουλάχιστον τρεις τρόποι για να χαρίσεις στιλ στα παράθυρα του σπιτιού σου και να γεμίσεις με πολύ απλό τρόπο το χώρο γύρω από αυτά. Η H&M Home προτείνει 3 υπέροχες ιδέες διακόσμησης που θα ανανεώσουν τα παράθυρα του σπιτιού και θα αναβαθμίσουν τη διακόσμηση του χώρου.

«Δώστε στα παράθυρα του σπιτιού σας την προσοχή που τους αξίζει», σημειώνει η H&M Ηome στο βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube. Ας δούμε τους 3 τρόπους που προτείνει:

Τοποθέτησε διακοσμητικά αξεσουάρ

Διακόσμησε το χώρο με αντικείμενα και διακοσμητικά αξεσουάρ όπως βάζα, κουτιά και κορνίζες. Προσπάθησε να έχουν όλα διαφορετικό μέγεθος και ύψος για να γίνει ακόμα πιο όμορφο το παράθυρο.

Βάλε φυτά εσωτερικού χώρου

Τα φυτά πάντα δίνουν μια νότα χαράς και αισιοδοξίας, γι' αυτό και είναι ευπρόσδεκτα παντού, ακόμη και μπροστά από τα παράθυρα. Μια πολύ όμορφη ιδέα είναι να στολίσεις τα παράθυρα με φυτά (που αντέχουν στον ήλιο) και να βάλεις διάφορα μεγέθη από γλαστράκια για να έχεις ένα πιο stylish αποτέλεσμα.

 Daria Shevtsova/Pexels

Χρησιμοποίησε το παράθυρο σαν αποθηκευτικό χώρο

Για παράδειγμα μπορείς να βάλεις βιβλία μπροστά από τα παράθυρα που θα δώσουν ένα σοφιστικέ στιλ στον χώρο. Διάλεξε τα βιβλία σου με τα ομορφότερα εξώφυλλα και τοποθέτησε τα οριζόντια το ένα πάνω στο άλλο για να αποσυμφορήσεις τη βιβλιοθήκη σου και να διακοσμήσεις το παράθυρο σου.

Δες το βίντεο: