Ζώδια και 2022
Ζώδια και 2022/Φωτογραφία: cottonbro/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΓΙΑ 2022

Για αυτά τα 3 ζώδια το 2022 δεν θα είναι η χρονιά τους


Το 2021 σε λίγο τελειώνει και η αντίστροφη μέτρηση για την έλευση του νέου έτους έχει ήδη ξεκινήσει.

Η αρχή κάθε νέας χρονιάς μας βρίσκει -σχεδόν κατά κανόνα- με ενθουσιασμό και θέληση. Βάζουμε στόχους σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και προσπαθούμε να αλλάξουμε όσο μπορούμε αυτά που μας ενοχλούν. 

Αλλοι θέλουν να κόψουν το τσιγάρο, άλλοι να γυμνάζονται περισσότερο και να τρώνε πιο σωστά, άλλοι να ξεκινήσουν ένα χόμπι και κάποιοι να έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό τους. Ολοι όμως έχουν ένα κοινό παρανομαστή: Να νιώσουν καλύτερα με τον εαυτό τους.

Απο αστρολογικής πλευράς, τα ζώδια που το 2022 θα είναι η χρονιά τους είναι τρία: Iχθύς, Καρκίνοι και Παρθένοι. Αυτά τα ζώδια θα έχουν μια πολύ καλή χρονιά και θα είναι οι ευνοούμενοι του 2022.

Για ποιους όμως θα είναι μια δύσκολη χρονιά; Οπως διαβάζουμε στο stylecaster.com, τα τρία ζώδια που θα είναι οι άτυχοι του νέου έτους είναι οι Υδροχόοι, οι Ζυγοί και τα Λιοντάρια.

Θυμίζουμε ότι το 2022 ξεκινά με την Αφροδίτη να βρίσκεται ήδη σε φάση ανάδρομης πορείας στον Αιγόκερω, από τον Δεκέμβριο μέχρι το τέλος Ιανουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι η χρονιά ξεκινά με αρκετές αγωνίες τόσο στα θέματα των οικονομικών όσο και στα θέματα των σχέσεων (προσωπικών και επαγγελματικών).

Για αυτά τα 3 ζώδια το 2022 δεν θα είναι η χρονιά τους

Towfiqu barbhuiya/Pexels

Το 2022 για τα παρακάτω 3 ζώδια δεν θα είναι μια καλή χρονιά:

Υδροχόος

Για τους Υδροχόους το 2022 θα είναι η «χρονιά της κατανόησης». Η νέα χρονιά σας ωθεί να καλλιεργήσετε μια καλύτερη κατανόηση των πραγμάτων και των ανθρώπων γύρω σας και σε αυτό θα σας βοηθήσουν οι εμπειρίες σας. Μόνο με ένα Λιοντάρι θα μπορέσεις να κάνεις καλή παρέα το 2022. Μην ξεχνάμε ότι τον Δεκέμβριο του 2020 επισκέφθηκε ο Κρόνος το ζώδιο σας και θα παραμείνει μέχρι τον Μάρτιο του 2023 για να σας ωριμάσει και να αναλάβετε πλήρως τις ευθύνες του εαυτού σας και των υποχρεώσεων σας. Θα κλονιστούν σχέσεις και συνεργασίες.

Λέων

Προετοιμαστείτε για το «έτος της δυσφορίας». Το 2022 θα σας ανατρέψει, θα ταράξει τον κόσμο σας και θα σας διδάξει ότι μπορείτε να αντέξετε ακόμα περισσότερη δυσφορία από ό,τι νομίζετε. Το 2022 θα είναι αναμφισβήτητα δύσκολο για εσάς, αλλά μέσα από τις δυσκολίες θα μάθετε πολλά για τον εαυτό σας. Τα ξεκαθαρίσματα στη ζωή σας θα διαρκέσουν μέχρι τον Μάρτιο του 2023 και θα μείνουν στο πλευρό σας όσοι σας αξίζουν και τους αξίζετε. Είναι πιθανό να αποκαλυφθούν σκληρές αλήθειες και να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε κάνει λάθη στις επιλογές σας στο παρελθόν.

Ζυγός

Για τους Ζυγούς το 2022 θα είναι η «χρονιά της αλήθειας». Τείνεις να κρύβεις τα συναισθήματά σου, αλλά πλέον θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις καταστάσεις και ανθρώπους. Το να προσποιείσαι ότι είσαι εντάξει δεν σε βοηθά πια. Θα πρέπει να πεις αλήθειες, γιατί αλλιώς τα λόγια σου θα παρερμηνευτούν. Το 2023 θα είναι πολύ καλύτερο για σένα, οπότε θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή μέχρι τότε...

SHARE