Δες την λίστα με τα 3 ζώδια
Δες την λίστα με τα 3 ζώδια/Φωτογραφία: Vlada Karpovich/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα τρία ζώδια που δεν σου αφήνουν ίχνος προσωπικού χρόνου


O προσωπικός χρόνος είναι πολύτιμος και δυστυχώς αν έχεις σχέση με ένα από τα παρακάτω τρία ζώδια, θα τον χάσεις!

Τα ζώδια αυτά έχουν μια εμμονή με τον σύντροφό τους και η κτητικότητά τους χτυπάει κόκκινο. Δεν αφήνουν τον σύντροφό τους να περάσει χρόνο με τον εαυτό του και έτσι δημιουργείται μια σχέση εξάρτησης που προκαλεί πολλά προβλήματα. Θέλουν να κάνουν τα πάντα μαζί και δεν αφήνουν περιθώρια να κάνει ο καθένας ξεχωριστά αυτά που τον ευχαριστούν.

Το γεγονός ότι δύο άνθρωποι αποφασίζουν να έχουν κοινή πορεία, δεν πρέπει να στερεί από τους συντρόφους την ιδιωτικότητα. Ενα από τα μυστικά των πολύ πετυχημένων σχέσεων άλλωστε είναι να έχει ο καθένας προσωπικό ελεύθερο χρόνο. Με τρία συγκεκριμένα ζώδια μια τέτοια συνθήκη είναι ανέφικτη και υπάρχει μια πίεση να τα κάνουν όλα μαζί.

Τα τρία ζώδια που δεν σου αφήνουν ίχνος προσωπικού χρόνου

Τα 3 ζώδια που δεν σου αφήνουν ίχνος προσωπικού χρόνου είναι ο Σκορπιός, ο Καρκίνος και ο Ιχθύς.

Ας τα δούμε ένα ένα ξεχωριστά:

Σκορπιός

Αυτό το ζώδιο έχει μια δυσκολία να εμπιστευτεί, γι΄ αυτό και θεωρείται ένα από τα πιο κτητικά ζώδια. Φοβάται πως οι άλλοι θα τον προδώσουν πολύ εύκολα και έτσι αισθάνεται πως πρέπει να έχει τον απόλυτο έλεγχο. Αν τελικά τον προδώσεις, δεν πρόκειται να το ξεχάσει ποτέ. Σπάνια θα σου αφήσει χώρο και χρόνο να κάνεις τα πράγματα που θέλεις, χωρίς αυτόν.


Φωτογραφία από Lood Goosen/Pexels

Καρκίνος

Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος και υπερπροστατευτικός, δύο χαρακτηριστικά που έχουν την τάση να εντείνουν και την κτητικότητά του. Ιδιαίτερα, στην αρχή μιας σχέσης ο Καρκίνος θα σου στέλνει συνέχεια μηνύματα και θα θέλει να είναι μαζί σου και τις 7 ημέρες της εβδομάδας. Αυτό το ζώδιο έχει μια κακή αίσθηση των ορίων και δεν θα καταλάβει ποτέ ότι θέλεις να κάνεις και κάτι μόνη σου.

Ιχθύς

Αυτό το ζώδιο θέλει να συνοδεύει τον σύντροφό του παντού και πάντα. Αν μπορούσε με έναν μαγικό τρόπο να είναι μαζί του 24 ώρες το 24ωρο θα το έκανε. Οταν είναι χώρια ο χρόνος φαίνεται ατελείωτος για αυτούς και έτσι αν είσαι με σχέση με έναν Ιχθύ μην περιμένεις να έχεις προσωπικό ελεύθερο χρόνο. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που οι σχέσεις με έναν Ιχθύ δεν κρατούν τόσο πολύ.

SHARE