θυμωμένη γυναίκα
Φωτογραφία: Shutterstock
10|04|2024 14:50
SHARE
ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που δεν συγχωρούν εύκολα -Το ένα δεν το περιμένεις


Υπάρχουν τρία ζώδια που δεν συγχωρούν εύκολα και ενώ τα δύο ίσως να τα μαντεύετε, υπάρχει ένα συγκεκριμένο που δεν το περιμένετε με τίποτα.

Το αν θα συγχωρήσετε κάποιον που σας φέρθηκε άσχημα εξαρτάται φυσικά και από τη σοβαρότητα του πταίσματος, από τον χαρακτήρα σας, αλλά και -όπως υποστηρίζει η αστρολογία- από το ζώδιό σας.

Υπάρχουν ζώδια που συγχωρούν εύκολα και δεν κρατούν -περασμένα ξεχασμένα. Από την άλλη, υπάρχουν και εκείνα που μπορεί και να μη σας συγχωρήσουν ποτέ ή πολύ δύσκολα, αλλά και να φαίνεται ότι σας συγχωρούν στην πραγματικότητα σας το κρατούν.

Τα τρία ζώδια που συγχωρούν δύσκολα:

Σκορπιός

Είναι γνωστό ότι οι Σκορπιοί είναι μυστηριώδεις, αλλά και εξαιρετικά πιστοί φίλοι και σύντροφοι, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι το ζώδιο που είναι λιγότερο πιθανό να σας συγχωρήσει αν τον πληγώσετε. Ο Σκορπιός μπορεί να φαίνεται ήσυχος και μυστικοπαθής, αλλά μην τον υποτιμάτε. Δεν ξεχνούν εύκολα και ενδέχεται να σας εκδικηθούν, ακόμα και αν τους πάρει χρόνο. Αν πείτε ψέματα σε έναν Σκορπιό, ή αν πιάσει την παραμικρή υποψία εξαπάτησης στα λόγια ή τις πράξεις σας, θα κρατήσει κακία για μια ζωή. Δεν τους αρέσει να γελοιοποιούνται και δεν φοβούνται να σαμποτάρουν ακόμα και την καλύτερη σχέση για να διατηρήσουν το πάνω χέρι. Έτσι, αν έχετε έναν φίλο Σκορπιό, καλό είναι να τον έχετε με το μέρος σας.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος κυβερνάται από τη Σελήνη, γεγονός που τον καθιστά εξαιρετικά ευαίσθητο και συναισθηματικό. Ακόμα κι αν φαίνεται ότι σας συγχωρούν, δεν ξεχνούν ποτέ μια προσβολή, έναν τσακωμό ή μια διαφωνία. Θα σας το θυμίζουν ακόμα και όταν έχουν περάσει χρόνια. Βέβαια, αν ένας Καρκίνος σας πει ότι σας συγχωρεί και δεν το εννοεί, θα το καταλάβετε αμέσως. Όταν πληγωθούν ή προδοθούν, οι Καρκίνοι γίνονται κυκλοθυμικοί, μελαγχολικοί και φαίνονται ότι είναι μόνιμα θυμωμένοι.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι αξιόπιστοι, χαλαροί και πεισματάρηδες. Αλλά μην αφήσετε τον χαλαρό τρόπο τους να σας ξεγελάσει -αυτό το ζώδιο δεν συγχωρεί εύκολα. Ο Ταύρος είναι ένα ήσυχο ζώδιο που δεν του αρέσει να ενοχλεί τους άλλους και εκτιμά ιδιαίτερα την εμπιστοσύνη. Ωστόσο, όταν νιώθουν ότι απειλούνται ή ότι θα τους εξαπατήσετε, θα σηκώσουν αμέσως τις άμυνές τους, αλλά δεν θα σας το δείξουν. Το πιθανότερο είναι να απομακρυνθεί και, ακόμα και αν τους ζητήσετε συγνώμη, ίσως και να μην το ξεχάσουν ποτέ εντελώς και να σας το κρατήσουν.

SHARE