Ανδρας κρατάει λουλούδια
Τα ζώδια που πέφτουν στα πατώματα/Φωτογραφία: vjapratama/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα 3 ζώδια που θα εκλιπαρούσαν το ταίρι τους να μην φύγει


Ενας χωρισμός είναι πάντα δύσκολος, ειδικά όταν ένας από τους δύο δεν τον θέλει.

«Ο χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος», λέμε συχνά και έχουμε δίκιο. Φυσικά για κάποιους είναι επιλογή τους και πιο εύκολο, ενώ για άλλους μπορεί να είναι πιο δύσκολο να το δεχτούν και να το ξεπεράσουν.

Κάθε χωρισμός ανατρέπει τα δεδομένα μας και είναι γεγονός ότι στην αρχή λίγο πολύ όλοι δυσκολευόμαστε στο να προσαρμοστούμε στη νέα ροή της καθημερινότητάς μας. Υπάρχουν όμως μερικοί άνθρωποι που το παίρνουν κατάκαρδα και δεν αντέχουν στην ιδέα ότι θα μείνουν μόνοι τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με την αστρολογία υπάρχουν τρία ζώδια που θα «πατάγανε» τον εγωισμό τους και θα πέφτανε στα πόδια του συντρόφου τους για να μην φύγει. Ας δούμε ποια είναι αυτά:

Τοξότης

Ο Τοξότης θα έκανε τα πάντα για να αποτρέψει έναν χωρισμό που δεν θέλει. Θα παρακαλούσε, θα σερνόταν στα πατώματα, θα έκανε δώρα, θα έφερνε λουλούδια, θα έστελνε ερωτικά μηνύματα συγχώρεσης και δεν θα τον ένοιαζε τίποτα άλλο παρά μόνο να μην χωρίσει. Θα ζητήσει συγγνώμη, θα παρακαλέσει για επανασύνδεση και μετά από λίγο καιρό θα ξεχάσει τι έχει συμβεί και δυστυχώς θα επαναλάβει τα λάθη του.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος όταν χωρίζει υποφέρει γιατί είναι ένα βαθιά συναισθηματικό ζώδιο. Φοβάται τη μοναξιά περισσότερο από κάθε τι στον κόσμο, οπότε ένας χωρισμός είναι πραγματικός εφιάλτης για αυτόν. Οι αποχωρισμοί είναι το χειρότερό του. Ο Καρκίνος, όταν αγαπά, αγαπά με όλο του το είναι και δεν έχει ίχνος εγωισμού. Ο συναισθηματικός και ανασφαλής Καρκίνος έχει ανάγκη την σταθερότητα και είναι ικανός να πέσει στα πατώματα και να παρακαλέσει τον σύντροφό του να μην φύγει.

Τα 3 ζώδια που θα εκλιπαρούσαν το ταίρι τους να μην φύγει
Φωτογραφία: Matheus Ferrero/Unsplash

Ιχθύς

Ενας Ιχθύς δεν νιώθει ολοκληρωμένος αν δεν έχει κάποιον να διοχετεύει την αγάπη του. Χωρίς έρωτα δεν είναι ο εαυτός του. Καταλαβαίνεις λοιπόν τι δράμα ζει όταν έρχεται αντιμέτωπος με την απόφαση του χωρισμού. Τρέμει στην ιδέα της εγκατάλειψης, της μοναξιάς και του δυστυχισμένου τέλους του παραμυθιού. Ο τελευταίος που θα φύγει από μια σχέση είναι ο Ιχθύς.

SHARE