Φωτογραφία: tik tok / @whydontyoubitchaboutit
Φωτογραφία: tik tok / @whydontyoubitchaboutit
07|10|2022 14:42
SHARE
ΖΩΔΙΑ

Oι πιο διαβόητοι serial killers ανήκουν σ' αυτά τα 4 ζώδια


Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει ντόρος στο διαδίκτυο για τη νέα παραγωγή του Netflix «Dahmer», και όπως φαίνεται πολλοί τηλεθεατές ιντριγκάρονται ιδιαίτερα από αποκρουστικά, αληθινά εγκλήματα.

Ξεκινώντας από μια αναζήτηση στο Google για τον Jeffrey Dahmer, μπορεί να βρεθείτε ξαφνικά να χαζεύετε άκυρες πληροφορίες για μερικούς από τους πιο αδίστακτους δολοφόνους στην παγκόσμια ιστορία.

Άραγε, αν διασταυρώσει κανείς τις πληροφορίες για αυτούς τους διαβόητους κατά συρροή δολοφόνους θα διαπιστώσει κάποια κοινά; Μία χρήστης του TikTok έκανε ακριβώς αυτό και κατέληξε σε μία πολύ ενδιαφέρουσα παρατήρηση που αφορά τα ζώδια μερικών από τους πιο πολυσυζητούμενους serial killers. Είτε είστε λάτρεις της αστρολογίας είτε όχι, αυτό το βίντεο αξίζει να το παρακολουθήσετε.

«Για όσους από εσάς δεν πιστεύουν στην αστρολογία, πώς μπορείτε να εξηγήσετε ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα ζώδια που περιλαμβάνονται σε αυτόν τον μακρύ κατάλογο δολοφόνων», λέει η χρήστης Lauren Elaine Skirvin (@whydontyoubitchaboutit)

Συγκεκριμένα, αν ρίξει κανείς μια προσεκτική ματιά στη λίστα με τους 28 κατά συρροή δολοφόνους, θα παρατηρήσει ότι όλοι τους είναι είτε Τοξότες, Δίδυμοι, Ιχθείς, ή Παρθένοι.

@whydontyoubitchaboutit Virgo—y’all okay!!??? #serialkiller #serialkillers #zodiac #zodiacsigns #zodiacsign #astrology #astrologytok #astrologytiktok #gemini #sagittarius #virgo #pisces ♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs - Skittlegirl Sound

Η Lauren επισημαίνει επίσης ότι υπάρχει και ένα ζώδιο από κάθε στοιχείο - σημειώνοντας ότι ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς, οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα, οι Ιχθείς είναι ζώδιο του νερού και η Παρθένος είναι ζώδιο της Γης.

Συνεχίζοντας, βασίζεται στις γνώσεις της πάνω στην αστρολογία για να εξηγήσει αυτό το φαινόμενο, αναλύοντάς το μεταξύ σοβαρού κι αστείου. Ξεκινά με την Παρθένο, καθώς είναι το ζώδιο που συναντάται πιο συχνά στη λίστα.

«Οι σκηνές των εγκλημάτων τους είναι άψογες. Είναι τελειομανείς, οπότε δεν αφήνουν καμία λεπτομέρεια στην τύχη», προσθέτοντας πως σίγουρα ξέρουν πως να μην αφήνουν κανένα ίχνος πίσω τους αφού είναι και εντελώς υποχόνδριοι με την καθαριότητα.

Συνεχίζοντας, λέει: «Οι ιχθείς δεν εκπλήσσουν κανέναν καθώς αφήνουν τα αισθήματα του πάντα να συσσωρεύονται μέχρι να εκραγούν».

Αν και παραδέχεται πως δεν περίμενε να δει τον Τοξότη σ' αυτή τη λίστα, η Lauren λέει πως βγάζει νόημα, καθώς ο Τοξότης είναι χαοτικός και παρορμητικός, χαρακτηριστικά που αν συνδυαστούν με ψυχολογικά προβλήματα δημιουργούν μία συνταγή για καταστροφή.

Όσο για την παρουσία των Διδύμων στη λίστα δεν δίνει κάποια εξήγηση, απλώς σημειώνει ότι ο Jeffrey Dahmer είναι ένας από αυτούς.

Σε ένα επόμενο βίντεο, η Lauren μοιράζεται το σχόλιο ενός από τους ακολούθους της, ο οποίος έκανε μια ακόμη ενδιαφέρουσα διαπίστωση.

@whydontyoubitchaboutit Replying to @chelseyamaro #greenscreen WHAAAAAAAAATT!!?????? All of the serial killers are mutable signs!!!!! 😭😳🤯 #serialkillers #serialkiller #zodiac #zodiacsigns #astrology #astrologytok #astrologytiktok #mutablesigns ♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs - Skittlegirl Sound

Τα τέσσερα ζώδια για τα οποία μίλησε ανήκουν όλα στον μεταβλητό σταυρό ζωδίων. Οι λεγόμενοι σταυροί ζωδίων αντιπροσωπεύουν τους μοναδικούς τρόπους με τους οποίους κάθε ομάδα ζωδίων εκφράζει την ενέργειά της, αντιδρά στις περιστάσεις και προηγείται στη ζωή.

Στο βίντεο η Lauren διαβάζει μια πληροφορία που λέει πως «αν είστε μεταβλητό ζώδιο, θεωρείται ότι είστε ένας προσαρμοστικός χαμαιλέοντας, που σημαίνει ότι μπορείτε να μετατοπιστείτε σε πολλές διαφορετικές μορφές και να πάρετε πολλές διαφορετικές προσωπικότητες».

Εκτός από τον μεταβλητή σταυρό, τα ζώδια μπορούν επίσης να εμπίπτουν στον σταθερό ή τον καρδιακό σταυρό. Ωστόσο, ο Τοξότης, οι Δίδυμοι, οι Ιχθείς και η Παρθένος είναι όλα μεταβλητά ζώδια - κάτι που πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι μια εντυπωσιακή σύμπτωση.

SHARE