Ντουλάπα, Cajoline
Φωτογραφία: Shutterstock
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Tα 4 ζώδια που αργούν πολύ να ετοιμαστούν -Τους περιμένεις ώρα


Τα ζώδια που σπαταλούν περισσότερο χρόνο για να ετοιμαστούν για μια έξοδο σε σχέση με τους υπόλοιπους του ζωδιακού κύκλου είναι τέσσερα.

Υπάρχουν άνθρωποι που χρειάζονται το πολύ 20 λεπτά για να ετοιμαστούν για μια έξοδο και άλλοι που περνούν ατελείωτες ώρες στο μπάνιο και μπροστά από την ντουλάπα για να είναι έτοιμοι για το ραντεβού τους. Θα σπαταλήσουν πολύ χρόνο για να επιλέξουν τα ρούχα τους, να κάνουν μπάνιο, να φτιάξουν τα μαλλιά τους και να ασχοληθούν με το μακιγιάζ και το styling.

Αλλωστε αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλά ζευγάρια. Να περιμένει ο ένας από τους δύο τον άλλον να ετοιμαστεί. Συνήθως οι γυναίκες είναι αυτές που αργούν να ετοιμαστούν, αλλά υπάρχουν και άνδρες που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.

Ας δούμε λοιπόν ποια ζώδια αργούν πιο πολύ να ετοιμαστούν

Καρκίνος

Αυτό το ζώδιο πάντα αργεί στο ραντεβού του. Πολλοί Καρκίνοι είναι εσωστρεφείς που αναζητούν χρόνο για τον εαυτό τους μέσα στη ημέρα. Αν έχουν ένα ραντεβού θα το δουν σαν την τέλεια ευκαιρία να ασχοληθούν με τον εαυτό τους. Θα βάλουν την αγαπημένη τους μουσική στο μπάνιο και θα κάνουν ώρες για να ετοιμαστούν.


Φωτογραφία από Andrea Piacquadia/Pexels

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θα πάρει πάντα το κινητό του μαζί στο μπάνιο και εκεί είναι που θα χάσει πολύτιμο χρόνο. Οσο ετοιμάζεται όλο και κάτι θα δει στο κινητό που θα του αποσπάσει την προσοχή. Είναι δεδομένο ότι θα αργήσει στο ραντεβού του και θα χρειαστεί αρκετό χρόνο μέχρι να ετοιμαστεί.

Δίδυμος

Ο κύριος λόγος που καθυστερούν οι Δίδυμοι είναι ότι δεν μπορούν να αποφασίσουν τι να φορέσουν. Έχουν δοκιμάσει τουλάχιστον πέντε ρούχα, αλλά τίποτα δεν φαίνεται να τους ταιριάζει. Οι Δίδυμοι αλλάζουν γνώμη για τα πάντα, από το χτένισμα μέχρι το χρώμα των νυχιών τους. Μπορεί ακόμη και να τρέξουν στο κοντινότερο κατάστημα για να αγοράσουν ένα νέο φόρεμα για την περίσταση.

Αιγόκερως

Αυτό το ζώδιο σκέφτεται πάντα την δουλειά και ο λόγος που αργεί να ετοιμαστεί είναι γιατί χάνεται στις σκέψεις του. Σκέφτεται την δουλειά, νέες επιχειρηματικές ιδέες και είναι πολλές αφηρημένος στο ντουζ.

SHARE