Γυναίκα κρατά κινητό στο κρεβάτι
Φωτογραφία: Unsplash/Nylos
27|11|2020 14:00
SHARE
ΖΩΔΙΑ

Tα 5 ζώδια που είναι πιο πιθανό να προσεγγίσουν τους πρώην στην καραντίνα


Οι ατελείωτες ώρες μέσα στο σπίτι, ο καναπές, η μαγειρική, οι ταινίες και οι σειρές έγιναν πλέον τρόπος ζωής λόγω της καραντίνας.

Πολλοί βρέθηκαν εντελώς μόνοι στο σπίτι. Μια κατάσταση που τροφοδοτεί ένα αίσθημα μοναξιάς αλλά και νοσταλγίας. Η επικοινωνία με παλαιότερους συντρόφους είναι σύνηθες φαινόμενο και συχνά βρίσκει ανταπόκριση (γιατί πολύ απλά συμβαίνει εξ αποστάσεως!).

Σύμφωνα με την αστρολογία, υπάρχουν 5 ζώδια που είναι πιο επιρρεπή στο να επιστρέψουν σε μία πρώην σχέση. Το αν θα ασχοληθεί κανείς και θα δώσει μια δεύτερη ευκαιρία είναι καθαρά προσωπικό ζήτημα.

Ας δούμε ποια είναι αυτά τα 5 ζώδια:

Καρκίνος

Ο Καρκίνος, όσο και αν είναι πληγωμένος από έναν χωρισμό, είναι πιο επιρρεπής σε επανασύνδεση παρά σε νέα σχέση.

Είναι ένας από τους πιο συναισθηματικούς εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου. Δυσκολεύεται να ξεκολλήσει από το παρελθόν. Δεν είναι εύκολο για έναν Καρκίνο να χωρίσει και φυσικά δεν του είναι και εύκολο να γυρίζει μία νέα σελίδα στη ζωή του.

Παρθένος

Ο Παρθένος, όταν καταλαβαίνει το σφάλμα του, θέλει πάση θυσία να το διορθώσει. Είναι γνωστό ότι ο Παρθένος είναι άνθρωπος της λογικής και αν έχει καταλάβει ότι έκανε λάθος, τότε σίγουρα θα επιστρέψει. Επίσης, αν έχετε χωρίσει με αυτό το ζώδιο και δεν το είχατε αναλύσει το όλο θέμα, τότε θα επιστρέψει πίσω γιατί του αρέσει να είναι σίγουρος για τις επιλογές του.

Gustavo Fring/Pexels

Ζυγός

Ο Ζυγός δεν αντέχει την μοναξιά. Αυτό το ζώδιο θα κάνει πολύ εύκολα μία επανασύνδεση, έστω και αν η σχέση είναι καταδικασμένη να μην έχει μέλλον. Ο Ζυγός αποζητά τη σταθερότητα και το να επιστρέφει σε παλιές σχέσεις τον βοηθά να νιώθει ισορροπημένος. Ο Ζυγός δεν θέλει να είναι μόνος του και η επιστροφή του πιθανότατα σημαίνει ότι δεν έχει βρει κάτι άλλο.

Σκορπιός

Δεν ξεχνά καθόλου ο Σκορπιός τις παλιές του αγάπες και κρατεί την ανάμνησή τους ζωντανή μέσα του, ακόμα και όταν κάνει μια νέα, σοβαρή σχέση στο μέλλον.Ο Σκορπιός δεν ξεχνάει ούτε το καλό, ούτε το κακό και, όπως ο δολοφόνος επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος, έτσι και ο Σκορπιός επιστρέφει πάντα στο άτομο με το οποίο ένιωσε δυνατά αισθήματα. Ο Σκορπιός θα επιστρέψει μόνο με μια προϋπόθεση: αν δεν τον έχεις προδώσει.

Ιχθύς

Τα συναισθηματικά μπερδέματα και τα διλήμματα είναι συνήθη στην ερωτική ζωή του. Είναι ιδεαλιστής κι αυτό σημαίνει ότι θα επιστρέψει σε μια σχέση που δεν λειτούργησε. Αυτό το ζώδιο μπορεί να ξανανιώσει το ίδιο πάθος που βίωσε με έναν πρώην σύντροφο και δύσκολα θα ξεπεράσει ένα παλιό του ερώτα.

SHARE