ζώδια
Φωτογραφία: Ian Schneider/ Unsplash
ΖΩΔΙΑ

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο «αναμοχλεύει» την αισθηματική μας ζωή


Tι ερωτικά δώρα φέρνει η Αφροδίτη στον Καρκίνο;

Μέχρι τα τέλη Ιουνίου, η Αφροδίτη τεντώνεται νωχελικά στο ζώδιο του Καρκίνου. Ανακαλύψτε τι τυχερό θα φέρει στο ζώδιο σας. Από τη ΖαρΑτούΣΡΑ.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης που συμβολίζει στην αστρολογία το συναίσθημα, την ομορφιά και την εισροή χρημάτων στη ζωή μας, πέρασε στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου, όπου και θα παραμείνει έως τις 27 Ιουνίου.

Η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση επικεντρώνει το ενδιαφέρον μας σε θέματα οικογένειας, σπιτιού, οικονομικής ασφάλειας και φροντίδας των αγαπημένων μας προσώπων. Η Αφροδίτη στην προηγούμενη θέση της -στον Δίδυμο- ήταν πιο ξέγνοιαστη και επιρρεπής στο φλερτ.

Τώρα, περνάει σε μια φάση που θα εμβαθύνει στο συναίσθημα και σε θέματα σχέσης, εξερευνώντας και αποζητώντας ένα περιβάλλον ασφάλειας, για να εκφράσει τις ρομαντικές της ιδιότητες, χωρίς συναισθηματικό ρίσκο.

ΚΡΙΟΣ

Αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στην οικογένειά σας και σε χαλαρωτικές στιγμές εντός σπιτιού. Μια πιθανή ανακαίνιση σπιτιού μπορεί να σας φτιάξει τη διάθεση, ενώ υπάρχει η πιθανότητα για επιστροφές παλιών ερωτικών σχέσεων.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επικοινωνία σας γίνεται πιο γλυκιά, οι σχέσεις σας με συγγενικά άτομα φτιάχνουν, ενώ ευνοούνται κοντινά ταξίδια και εξορμήσεις. Μεγάλη πιθανότητα μιας νέας γνωριμίας κατά τη διάρκεια ταξιδιού εντός Ιουνίου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρμονία, περισσότερη ηρεμία στην καθημερινότητα και αύξηση των εισοδημάτων σας, με αποτέλεσμα να νιώθετε ξανά αυτό το αίσθημα της οικονομικής ασφάλειας που πολύ σας είχε λείψει. Ίσως να επενδύσετε σε κάποιο ακίνητο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ομορφιά, ανανέωση, λάμψη και αυτοπεποίθηση. Βρίσκεστε στο επίκεντρο των όψεων και των γεγονότων αυτόν τον μήνα, με την Αφροδίτη να σας ρίχνει άπλετα την αστερόσκονή της. Μαγνητίζετε τα βλέμματα, κερδίζοντας θαυμαστές και γίνεστε πρωταγωνιστές σε ρομαντικές ιστορίες.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σας φτιάχνει την ψυχολογία και φέρνει στην επιφάνεια  ρομαντικά συναισθήματα από το βαθύ υποσυνείδητο. Τολμήστε να ενδώσετε σε ερωτικές ιστορίες βάσει ενστίκτου και όχι τόσο λογικής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η κοινωνικοποίησή σας είναι στα ατού αυτού του μήνα. Φίλοι, έξοδοι, διασκέδαση. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί ο έρωτας να έρθει μέσα από κοινή παρέα ή από κοινωνικές εκδηλώσεις. Βάλτε το καλό σας χαμόγελο και αφεθείτε στην Αφροδίτη.

ΖΥΓΟΣ

Η καριέρα σας ανανεώνεται και είναι μια πολύ καλή στιγμή για να ζητήσετε μια προαγωγή. Αν την έχετε ήδη ζητήσει, να σας πούμε συγχαρητήρια και εις ανώτερα. Πολύ πιθανό να δείτε έναν συνάδελφο ή συνεργάτη με άλλο μάτι και να σας δει και αυτός με λιγότερο επαγγελματικό και περισσότερο ερωτικό ενδιαφέρον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε εξαιρετικά ευνοϊκή θέση για εσάς η Αφροδίτη στον Καρκίνο, η οποία σας βοηθάει να δείτε ξανά τη φωτεινή πλευρά της ζωής. Ίσως να παρουσιαστούν ζητήματα, που αφορούν στο εξωτερικό ή κάποια πλάνα για ταξίδια. Συνεχίστε να κάνετε σχέδια, αλλά κάντε τις κρατήσεις από τέλη Ιουνίου, που φεύγει ο ανάδρομος Ερμής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ερωτικές επιθυμίες και ερωτικές επιστροφές έχει ο Ιούνιος για εσάς, αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου. Οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας. Επίσης, θα κλείσετε οικονομικές υποχρεώσεις που είχατε αφήσει καιρό ως αγχωτική εκκρεμότητα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή η καριέρα, αλλά καιρός να ασχοληθείτε και με αυτόν τον «άλλον» άνθρωπο στη ζωή σας. Η Αφροδίτη εγκαινιάζει μια νέα σχέση στη ζωή σας ή σας ανανεώνει την ήδη υπάρχουσα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου δεν θα είστε για πολύ ακόμα αδέσμευτοι, καθώς τα άστρα σας φέρνουν όλες τις προϋποθέσεις για μια σχέση, έτσι όπως ακριβώς τη θέλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιο γλυκιά η καθημερινότητά σας αυτόν τον μήνα, φίλοι Υδροχόοι, και θέματα που αφορούν στη βελτίωση της υγείας σας και την ευεξία σας έχουν ήδη δρομολογηθεί. Χαλαρώνετε αρκετά τους ρυθμούς της καθημερινότητας και βρίσκετε χρόνο να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας, αν είστε δεσμευμένοι, ή με τον πρώην σύντροφο, που εμφανίζετε ξανά στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σας πάει πολύ αυτή η θέση της Αφροδίτης, η οποία ενεργοποιεί τον τομέα της χαράς της ζωής, της δημιουργίας, του φλερτ και των ερωτικών σχέσεων. Είστε οι επόμενοι πιο κερδισμένοι μετά τους Καρκίνους αυτόν τον μήνα και η Αφροδίτη έρχεται να σας ανεβάσει το ηθικό τη λάμψη, αλλά και τον αριθμό υποψηφίων «θαυμαστών» σας.

SHARE