ζώδια Μαϊου
Φωτογραφία: Pixabay
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους στις 11 Μαϊου -Ποια 4 ζώδια επηρεάζει περισσότερο


Ο Μαίος είναι ο μήνας του ανάδρομου φαινομενικά Ερμή που ξεκινάει στις 9 Μαϊου και ολοκληρώνεται στις αρχές του Ιουνίου και συγκεκριμένα στις 4 Ιουνίου.

Ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων από τις 11 Μαϊου και επηρεάζει κυρίως τα λεγόμενα Μεταβλητά ζώδια, που είναι ο Δίδυμος, ο Παρθένος, ο Τοξότης και ο Ιχθύς.

Όπως σε κάθε ανάδρομη πορεία του Ερμή, έτσι και σε αυτή θα έχουμε προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακίνησεις. Ετσι, οι αστρολόγοι προτείνουν να περιμένετε μέχρι τις 4 Ιουνίου για να έχετε επιτυχία στα νέα ξεκινήματα που έχετε σχεδιάσει.

Σημειώνουμε επίσης ότι από τις 23 Μαϊου ο ανάδρομος Ερμής θα είναι στο ζώδιο του Ταύρου επηρεάζοντας περισσότερο τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Ας δούμε τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους:

Δίδυμος

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή γίνεται στο δικό σου ζώδιο από τις 11 Μαϊου και θα νιώσεις ένα μπέρδεμα και κομφούζιο στο μυαλό σου. Ενταση, άγχος και ανασφάλεια θα σε κυριεύσουν καθώς οι παρεξηγήσεις και οι καθυστερήσεις θα είναι πολλές και θα χρειαστεί να έχεις μεγάλη ψυχραιμία και υπομονή.

Παρθένος

Οι παρεξηγήσεις στον εργασιακό τομέα θα είναι αρκετές και δυστυχώς με άτομα που έχουν ανώτερη θέση από εσένα. Αν είχες την σκέψη να αλλάξεις δουλειά καλό είναι να περιμένεις λίγο ακόμα. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για αλλαγές. Προσοχή στην επικοινωνία με τους δικούς σου ανθρώπους καθώς και εκεί θα έχεις παρεξηγήσεις.

Φωτογραφία: Marta Dzedyshko/Pexels

Τοξότης

Δεν είναι καλή περίοδος για να επισημοποιήσεις μια σχέση. Επίσης, αν επιστρέψει ένα άτομο από το παρελθόν σκέψου πολύ καλά πριν δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Γενικώς μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις αυτό το διάστημα και κράτα μια μετριοπαθή στάση στα πράγματα και στα γεγονότα.

Ιχθύς

Οι αναμνήσεις και το παρελθόν κυριαρχούν στις σκέψεις σου και επόμενο είναι να θέλεις να μιλήσεις με κάποιον από τα παλιά που σε πλήγωσε. Στην οικογένεια θα έχεις κάποια προβλήματα στην επικοινωνία και αυτό θα σε κάνει να νιώθεις ότι κανείς δεν σε καταλαβαίνει. Γενικά αυτές τις μέρες θα έχεις πεσμένη διάθεση και δυστυχώς το παρελθόν δεν σε αφήνει να χαρείς το σήμερα.

SHARE