Δωμάτιο με Η&Μ home
Δωμάτιο με Η&Μ home πράγματα
H&M HOME

Αντί για καλόγερο -Η εναλλακτική πρόταση από τα H&M Home συνδυάζει και τον καθρέπτη


Δεν υπάρχει σπίτι που να μην έχει κοντά στην είσοδό του έναν καθρέπτη και έναν καλόγερο.

Αυτά τα δύο διακοσμητικά αντικείμενα είναι πολύ πρακτικά και αποτελούν ένα από τα βασικά items σε ένα σπίτι. Ειδικά σε περίπτωση που τα τετραγωνικά του είναι περιορισμένα, ο καλόγερος είναι απαραίτητος για να έχουμε τα μπουφάν και τις ζακέτες μας συγκεντρωμένα σε ένα μέρος και ο καθρέπτης ιδανική επιλογή για να μεγαλώνει τον χώρο.

Μια πρόταση της Η&Μ Ηome μας ενθουσίασε καθώς συνδυάζει τον καθρέπτη και τον καλόγερο σε ένα διακοσμητικό αντικείμενο. Πρόκειται για έναν καθρέφτη που έχει τέσσερις γάντζους στο κάτω μέρος του και είναι ιδανικός για τα μικρά σπίτια.

Αλλωστε αν ζείτε σε ένα μικρό σπίτι τότε θα γνωρίζετε ότι μόνο πολυλειτουργικά έπιπλα μπορούν να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τα διαθέσιμα τετραγωνικά του.

Η εναλλακτική πρόταση H&M Hοme για τον κλασικό καλόγερο είναι ιδανική για όσους αγαπούν επίσης τα φυσικά υλικά στο σπίτι.

Ο καθρέπτης από τα H&M Home κοστίζει 49.99 ευρώ και θα τον βρείτε εδώ.

Οπως βλέπετε και εσείς στις φωτογραφίες ο καθρέπτης είναι με κορνίζα από ρατάν και έχει τέσσερις γάντζους στο κάτω μέρος του.

Εχει τρύπες από πίσω για να κρεμιέται στον τοίχο.

Το φυσικό υλικό και οι απαλές γραμμές καθιστούν τον καθρέφτη μια ευχάριστη λεπτομέρεια στο μπάνιο, το υπνοδωμάτιο ή το χολ. 

SHARE