Γυναίκα με καστανά μαλλιά και κολιέ
Φωτογραφία: Shutterstock
HAIR TRICK

Δώσε όγκο στα άλουστα μαλλιά σου με 3 κινήσεις -Το τρικ που θα σε σώσει


Τα μαλλιά είναι ένα από τα πιο σημαντικά στην εμφάνιση μιας γυναίκας.

Μας αρέσει να τα περιποιούμαστε και να ξοδεύουμε χρόνο και πολλές φορές χρήμα σε αυτά για να δείχνουμε και κυρίως να νιώθουμε όμορφες.

Μια bad hair day μπορεί να μας χαλάσει όλη τη διάθεση και την ημέρα.

Ιδανικά, θα θέλαμε τα μαλλιά μας να είναι πάντα πλούσια σε όγκο, μεταξένια, λαμπερά και με κίνηση. Όμως, κάτι τέτοιο δεν είναι πάντα εφικτό.

Ο ιδρώτας και η υγρασία αλλά και οι αστικοί ρύποι κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν πιο flat και λιπαρά. Πώς το αντιμετωπίζουμε αυτό όμως; Τα συχνά λουσίματα είναι μια λύση, ωστόσο, ο λίγος ελεύθερος χρόνος και η αδύναμη τρίχα δε μας το επιτρέπουν.

Για καλή μας τύχη, o hairstylist της Ariana Grande, Josh Liu έχει ένα απίθανο τρικ με το οποίο μπορείς να αναζωογονήσεις τα πατικωμένα μαλλιά σου και να τους δώσεις λάμψη και όγκο.

Μάλιστα, είναι πολύ εύκολο και θα χρειαστείς τρία προϊόντα που έχεις ήδη στο μπάνιο σου.

Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να αρχίσεις να ψεκάζεις ανάμεσα στις ρίζες των μαλλιών σου με dry shampoo, δουλεύοντάς τες. Χρησιμοποίησε λίγο περισσότερο στα σημεία που είναι περισσότερο λιπαρά. Άφησε το dry shampoo να «κάτσει» για 5 λεπτά για να απορροφήσει τα έλαια πριν το τρίψεις.

Στη συνέχεια, παίρνεις μια δυνατή λακ για κράτημα και ψεκάζεις πάνω στα μαλλιά σου. Έτσι, ασφαλίζεις το dry shampoo και «κλειδώνεις» τον όγκο.

Τέλος, με ένα πιστολάκι στεγνώνεις τα μαλλιά σου για να «ασφαλίσεις» τα προϊόντα.

Όταν τελειώσεις, τα μαλλιά σου θα έχουν όγκο, λάμψη και φρεσκάδα και δεν θα είναι καθόλου λιπαρά.

Δοκίμασέ το!

SHARE