Τραπεζαρία
Xρησιμοποίησε τον καναπέ για να κάθεσαι στην τραπεζαρία/Φωτογραφία: Shutterstock
ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ TIP

Τo απόλυτο tip εξοικονόμησης χώρου από την ΙΚΕΑ -Ο καναπές μεταμορφώνεται


Η οργάνωση του σπιτιού μπορεί να γίνει μια απλή υπόθεση, αρκεί να επιστρατεύσεις το πρακτικό σου πνεύμα και να παρατηρήσεις προσεκτικά τους διαθέσιμους χώρους του.

Δεν έχουν τόση σημασία τα τετραγωνικά όσο ο τρόπος που τα αξιοποιείς. Ενας μεγάλος χώρος δεν είναι απαραίτητα λειτουργικός και ένας μικρός δεν είναι απαραίτητα εμπόδιο στην καθημερινότητά σου.

Το σαλόνι σου, εκεί που περνάς τον περισσότερο χρόνο όταν είσαι σπίτι, μπορεί με τους κατάλληλους τρόπους να δείξει μεγαλύτερο και με την διαρρύθμισή του να κάνει την καθημερινότητά σου πιο εύκολη. Όλα είναι θέμα οργανωτικότητας. H εξοικονόμηση του χώρου είναι πάντα ζωτικής σημασίας σε κάθε σπίτι και αυτό το tip που βρήκαμε από τα καταστήματα της Ikea μάς ενθουσίασε.

Για εσένα που ζεις σε ένα μικρό διαμέρισμα και δεν θέλεις το σπίτι σου να μοιάζει με σπιρτόκουτο αλλά να δείχνει όμορφο και φυσικά να είναι λειτουργικό, υπάρχουν ένα μικρό κόλπο που θα σε βοηθήσει να το πετύχεις.

Η Ikea προτείνει να χρησιμοποιήσεις τον καναπέ για να κάθεσαι στην τραπεζαρία. Μια πρακτική κίνηση που παράλληλα θα δώσει στο σαλόνι σου και ένα ιδιαίτερο στιλ! 

Το απόλυτο tip της ΙΚΕΑ για εξοικονόμηση χώρου

Σημασία δεν έχουν τα τετραγωνικά. Σημασία έχει ο τρόπος που τα αξιοποιείς. Αξίζει να επενδύσεις χρόνο για να γνωρίσεις έξυπνες ιδέες που εξασφαλίζουν λειτουργικότητα σε κάθε χώρο του σπιτιού. Η εξοικονόμηση χώρου είναι μια σοβαρή υπόθεση: μπορεί να αλλάξει όλη την καθημερινότητά σας, κάνοντάς την πιο εύκολη και πιο ευχάριστη.

Η διακόσμηση μπορεί να γίνει μια πολύ δημιουργική διαδικασία και να απλοποιήσει κάθε περίπλοκη δραστηριότητά σας μέσα στο σπίτι, αρκεί να επιστρατεύσετε το πρακτικό πνεύμα σας αντλώντας έμπνευση από τους ειδικούς.

Η Ikea προτείνει να αξιοποιήσουμε τον καναπέ μας και να το βάλουμε να πλαισιώσει την τραπεζαρία μας. Ο καναπές στην τραπεζαρία είναι μία έξυπνη και πρακτική πρόταση, η οποία δεν θα περάσει απαρατήρητη. Προσφέρει άνεση στους καλεσμένους σου, ενώ παράλληλα ξεφεύγει από την μονοτονία και το παρωχημένο στιλ.

SHARE