Μάσκες από το The Artians
Επί το έργω/Φωτογραφία: Facebook The Artians
07|04|2020 13:04
SHARE
THE ARTIANS

Ένα ελληνικό brand ρούχων φτιάχνει μάσκες για γιατρούς και νοσηλευτές


Σε μία από τις πιο δοκιμαζόμενες στιγμές για ολόκληρο τον πλανήτη, οφείλουμε να είμαστε αντικειμενικοί, ψύχραιμοι, να σεβόμαστε και να αναδεικνύουμε το έργο όσων αυτή τη δύσκολη ώρα βγαίνουν μπροστά. Γιατροί και νοσηλευτές είναι η πρώτη μας γραμμή και οι ανάγκες τους για μάσκες και γάντια, γίνονται δικές μας ανάγκες.

Το ελληνικό brand The Artians, δεν έμεινε στο χειροκρότημα, ούτε περιορίστηκε απλά στο μότο «η σκέψη μας μαζί σας». Η ιδρύτρια του brand Κωνσταντίνα Καμπισοπούλου, με καταγωγή από την Πάτρα, σταμάτησε την παραγωγή της συλλογής της αλλά δεν σταμάτησε τη δουλειά. Φτιάχνει ίσως το πιο απαραίτητο κομμάτι αυτή τη στιγμή στον πλανήτη. Μάσκες για τις ανάγκες γιατρών και νοσηλευτών.

«Σε αυτή την μάχη είμαστε όλοι μαζί. Ψάξαμε εναγωνίως ένα τρόπο για να προσφέρουμε και εμείς ότι μπορούμε σε αυτόν τον αγώνα. Ήρθαμε σε συνεννόηση με το ογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα, και προσφέρουμε σε πρώτη φάση 500 βαμβακερές μάσκες. Η παραγωγή είναι σε εξέλιξη και η παράδοση στο ογκολογικό τμήμα θα γίνει εντός 48 ωρών. Όλοι μαζί ενωμένοι θα νικήσουμε» γράφει η Κωνσταντίνα στο Facebook page των The Artians.

Σε αυτή την μάχη είμαστε όλοι μαζί. Ψάξαμε εναγωνίως ένα τρόπο για να προσφέρουμε και εμείς ότι μπορούμε σε αυτόν τον...

Posted by The Artians by Konstantina on Monday, April 6, 2020

Η παραγωγή των The Artians έχει σταματήσει και το δυναμικό ασχολείται μόνο με τις μάσκες. «Ναι η παράγωγη των ρούχων μας έχει σταματήσει αυτές τις μέρες. Η προσφορά μας είναι σε ένα τμήμα που έχει να κάνει με ευπαθείς ομάδες, οπότε υπάρχει το αίσθημα του κατεπείγοντος. Εργαζόμαστε όλοι για να παραδώσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα» μου εξηγεί η κυρία Καμπισοπούλου.

Χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας βαμβακερό ύφασμα που είχαμε στις αποθήκες μας

Την ρωτάω πόσο έχει επηρεάσει τη βιομηχανία της μόδας αυτή η πρωτόγνωρη κρίση για να μου πει «Αυτή η κρίση φαίνεται ότι θα έχει μεγάλο οικονομικό αντίκτυπο. Αυτό όμως δεν είναι μετρήσιμο ακόμα. Σίγουρα θα επηρεαστούμε αν υπάρξει πτώση στον τουρισμό. Εμείς προσπαθούμε να σκεφτόμαστε θετικά, ολοκληρώσαμε τις παραγγελίες μας, τώρα έχουμε αφιερωθεί στο να βοηθήσουμε όσο μπορούμε στην αντιμετώπιση αυτής της κρίσης».

Όταν ξεκινάς, είναι δύσκολο να σταματήσεις, ρωτάω την Κωνσταντίνα Καμπισοπούλου αν σκέφτεται να κάνει κι άλλες δωρεές «Ναι σχεδιάζουμε και άλλες ενέργειες, θα είμαστε σε συνεννόηση με το νοσοκομείο και όπου υπάρξει ανάγκη θα κάνουμε ότι το καλύτερο για να βοηθήσουμε. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτή την δύσκολη κατάσταση. Είμαστε ενωμένοι, μια γροθιά…και θα βγούμε νικητές».

SHARE