ζώδια προβλέψεις
Φωτογραφία: NeONBRAND/ Unsplash
ΖΩΔΙΑ

Αστρολογία: Τι φέρνει η Αφροδίτη στον Ζυγό στις σχέσεις κάθε ζωδίου -Αναλυτικές προβλέψεις


Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις του Σαββατοκύριακου για όλα τα ζώδια, αλλά και της εβδομάδας που έρχεται.

Κριός

Κάτι αλλάζει. Σαν να μετακινείται η μέσα πλάκα. Μπορεί η αμυγδαλιά σου να αργεί να ανθίσει, όμως στον κορμό της στάθηκε ένα λυπημένο αγόρι και ζητάει από σένα να το σώσεις από τα δεινά του κόσμου. Θα πέσεις άραγε πάλι στην παγίδα ή το έμαθες τελικά το μάθημα σου; Στις 25/8 ο Ποσειδώνας, σε αντίθεση με τον Ερμή, κάνει το τέλος εποχής να σηματοδοτεί την ανάγκη για ριζική αλλαγή. Νιώθεις ότι αλλάζεις δέρμα -ό,τι και αν σημαίνει αυτό. Ένα γαλάζιο πουλί -ας πούμε- παραδείσιο τραγουδάει στον κήπο σου. Μπορεί να είναι και μαγεμένο, μπορεί να φέρνει μεγάλο μυστικό ή ένα μαγικό αποκαλόκαιρο. Σε κάθε περίπτωση, οι μέρες που ακολουθούν έχουν έναν «αγριορομαντισμό» και είναι απορίας άξιο τι θα τον κάνεις.

Ταύρος:

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε κάνει στα χέρια ερωτική πλαστελίνη. Καιρός ήταν να αφήσεις λίγο πίσω τα νευρωτικά σου και να χαλαρώσεις μέσα σε μια δοτική αγκαλιά. Από την άλλη, το ταυρίσιο σου μυαλό δεν ησυχάζει, σκέφτεται την επόμενη μέρα και χάνεις τούτη εδώ την ηλιόλουστη στιγμή, για χάρη της αυριανής, που φοβάσαι μήπως και είναι βροχερή. Τι κακό και αυτό; Να το προσέξεις, όπως και τις προεξοχές σου. Όλο πέφτεις πάνω και μελανιάζεις. Η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα σου βγάζει μια ανασφάλεια, αλλά η Αφροδίτη στον Ζυγό σου δίνει γοητεία. Έτσι λοιπόν που έχεις πάρει το προβάδισμα, προσπάθησε να μείνεις συντονισμένος σε όλα εκείνα που σου δίνουν τη σιγουριά που χρειάζεσαι για να πας μέχρι τέρμα τη φιλοδοξία σου. Είναι κρίμα να μας αφήνεις έτσι άδοξα στα κρύα του λουτρού όταν μπορείς να το γυρίσεις και πάλι στο ζεστό.

Δίδυμος:

Είσαι μια έτσι μια γιουβέτσι. Δεν έχεις καταλήξει ποιο σενάριο ζωής επιθυμείς και δεν ξέρεις και σε ποιο λιμάνι θέλεις να φτάσεις. Έτσι, είσαι στο πέλαγος με βάρκα την ελπίδα, μα αρμενίζεις χωρίς προορισμό. Και ενώ Ποσειδώνας και Ερμής τονώνουν το επικοινωνιακό σου χάρισμα και θα μπορούσες στο έβγα του Αυγούστου πολλά να καταφέρεις, έχεις μια αμφιθυμία και ένα μπρίο, που έτσι σου' ρχεται να βάλεις σε όλα μπουρλότο και να σηκωθείς να φύγεις. Και στα αισθηματικά σου επικρατεί κομφούζιο. Όμως, αυτό το τουρλουμπούκι μόνος σου το δημιούργησες, οπότε μόνος σου βγάλε τώρα το φίδι από την τρύπα. Τουτέστιν, εσύ κρατάς τα κλειδιά της φυλακής σου.

Καρκίνος:

Η Αφροδίτη στον Ζυγό, ειδικά για εσένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του Καρκίνου, ισοδυναμεί με αναγέννηση. Να που ξαναγεννιέσαι μέσα από τις στάχτες σου. Το θαύμα, τελικά, καραδοκεί, αλλά στην αυλή σου έχεις μαζέψει ένα σωρό μνηστήρες και αυλικούς, που είναι άγνωστες οι προθέσεις και οι κινήσεις τους. Και μπορεί να κρατάς αυτό το ανάλαφρο «τάκα τάκα ο αργαλειός μου να' τος έρχεται ο καλός μου», αλλά από την άλλη, ο Ρωμαίος δεν θα αρνηθεί ποτέ το όνομα του. Καπουλέτος γεννήθηκε και Καπολέτος θα πεθάνει. Στις 25/8 ο Ποσειδώνας σού ανεβάζει τη διαίσθηση στην επιφάνεια και μπορείς ακόμα να παινευτείς ότι έχεις και το χάρισμα. Ψήσε καφέ, κάλεσε τους φίλους σου και όλα μπορεί να συμβούν. Και κυρίως μάθε να ακούς τον εαυτό σου, γιατί προσπαθεί να σε προειδοποιήσει.

Λέων:

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε κάνει να αναζητάς τον άλλο τρόπο για να δεις τα πράγματα, γιατί έχει αποδειχτεί ότι στο σημείο που ήσουν δεν έχεις καλή οπτική. Έτσι, μετατοπίζεσαι και έχεις μια λάμψη... μαγική. Μάλιστα, μπορεί να σε θυμηθούν και άτομα από το πάλαι ποτέ. Μην κλείνεις πόρτες. Ακόμα και ο πρίγκιπας μέχρι να βρει τη Σταχτοπούτα, έμοιαζε με απλός πλασιέ παπουτσιών. Καθάρισε τα μάτια σου από το σνομπισμό, τις ιδεοληψίες και τη δήθεν υπεροχή σου. Μερικά πράγματα έρχονται αλλιώς από ό,τι τα λογαριάζουμε, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλοδεχούμενα, ειδικά όταν είναι σχεδιασμένα για να σου δώσουν χαρά. Μικρό ανόητο Λιονταράκι. μην πετάς τις ευκαιρίες από το ρετιρέ.

Παρθένος:

Ο Ποσειδώνας, σε αντίθεση με τον Ερμή ταρακουνάει τα παλιά σου στερεότυπα και σε βοηθά να απομακρυνθείς από όλα αυτά που σε κρατάνε πίσω. Αφήνεις στο ράφι τον επικριτή Παρθένο και συνδέεσαι με εκείνον τον Παρθένο που πιστεύει ακόμα και στα θαύματα. Έτσι, ανοίγεις πόρτες και παράθυρα στο καινούργιο και βγάζεις τα κοπανέλια και τις δαντέλες από τα μπαούλα να αεριστούν, ώστε όταν έρθει ο γαμπρός να είσαι σαν έτοιμη από καιρό... Η Αφροδίτη από το Ζυγό είναι σαν να σε οδηγεί ακόμα και με το ζόρι σε σεμινάριο ρείκι και θετικής ενέργειας. Και ακόμα και αν γίνουν αποκαλύψεις θα έχεις τη ψυχραιμία να τις διαχειριστείς. Όσο και αν αντιστέκεσαι, κάτι μέσα σου αλλάζει καθοριστικά και η γαλήνη γίνεται στάση ζωής και μαγνητίζεις επιτέλους το όμοιο. Οι συναντήσεις και γνωριμίες που θα γίνουν αυτό το διάστημα θα έχουν και βάθος και διάρκεια.

Ζυγός:

Κάτι αλλάζει αργά και σταθερά. Βέβαια είσαι ανυπόμονος και φιμώνεις τη διαίσθησή σου. Έτσι, νιώθεις ότι έχεις πάλι μια από τα ίδια, ενώ στην ουσία τίποτα δεν θυμίζει το άχαρο χθες. Στη δουλειά περιμένεις θαύματα: αυξήσεις, ανόδους, προαγωγές. Αλλά, από την άλλη, πρέπει να βάλεις σε εφαρμογή τις καλές σου ιδέες -και όχι να κάνεις την κότα και να κλωθάς το χρυσό αβγό που μόνο χρυσό δεν είναι... Στον έρωτα θέλεις χειρολαβές ασφαλείας, αλλά δεν δίνεις χειρολαβές ηρεμίας. Άρα, ό,τι δίνεις παίρνεις -και ας μοιάζει η γκρίνια σου με ηπειρώτικο μοιρολόι. Μόνος σου βάζεις τα χεράκια σου και βγάζεις τα ματάκια σου. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό βάζει τα σωστά λόγια στο στόμα σου και η επικοινωνία έχει την τιμητική της. Για αυτό, κάνε γρήγορο παιχνίδι, μήπως καταφέρεις και βάλεις γκολάκι και σωθείς για τα καλά στο 95 του αγώνα.

Σκορπιός:

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε κάνει πιο δημιουργικό, πιο ορεξάτο και λιγότερο γκρινιάρη, γιατί τελευταία το πήγαινες με την όπισθεν πίσω-μπρος και τα μούτρα ήταν στο πάτωμα. Για καλή σου τύχη, αποφάσισες (αφού το κούρασες υπερβολικά) να αφήσεις το παρελθόν εκεί που ανήκει, δηλαδή στο παρελθόν. Και είναι σαν να σε ελευθέρωσε κάποιος από την μπάλα κατάδικου που έσερνες στα πόδια σου χωρίς αιτία. Έτσι μπράβο, καιρός ήταν να πετάξεις τα βαρίδια σου και να συνδεθείς με τον ανώτερο εαυτό σου (εκεί που αναβλύζει το πραγματικό Σκορπιο-ζουμί, που μεταξύ μας είναι το καλύτερο ερωτικό ελιξίριο). Η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα φέρνει κάποιες ερωτικές αναταράξεις, αλλά δεν είναι απαραίτητα αρνητικό αυτό, γιατί αν δεν κουνηθείς δεν θα πάρεις αποφάσεις.

Τοξότης:

Την πίεση τη φοράς στο δεξί σαν κόσμημα. Τι σημαίνει αυτό; Νιώθεις με το καλημέρα ότι έχεις ένα πιστόλι στον κρόταφο και σε αναγκάζει να διαλέξεις στρατόπεδο. Τελείωσαν τα «ήξεις άφηξεις» και τα «έχω μπάρμπα από την Κορώνη». Ήρθε η στιγμή να πάρεις κρίσιμες αποφάσεις και τη στρατηγική που θα επιλέξεις να την ακολουθήσεις, έτσι όπως αρμόζει σε έναν ακέραιο Τοξότη, μέχρι τέλους. Ναι, κάποια αγανακτισμένα ζώδια σε κακοχαρακτηρίζουν. Απλά, συγκεντρώσου και θυμήσου ποια είναι τα χαρακτηριστικά που σε συστήνουν πραγματικά. Στις 25/8 αρχίζεις να συνειδητοποιείς το βυθό που κουβαλάς και δεν φοβάσαι να κάνεις βουτιά προς τα μέσα. Τώρα είναι η στιγμή να λύσεις τους ζυγούς και να εγκαταλείψεις οριστικά ό,τι σε κρατάει κάτω.

Αιγόκερως:

Οι κόποι σου βρήκαν έδαφος. Τίποτα δεν έγινε τυχαία και το αποκαλόκαιρο σε ανταμείβει με το καλημέρα. Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε κάνει πιο δημιουργικό, πιο ανάλαφρο. Αν είσαι δε, από τους Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου, τότε η αλλαγή έχει ήδη μπει στη ζωή σου, ακόμα και αν αντιστέκεσαι. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να διαβάζεις διαρκώς Επίκουρο και, αν είναι δυνατόν, να μπεις και στον Επικούρειο κήπο και να αράξεις εκεί. Με απλές και συνετές απολαύσεις θα έρθει όλη η ένταση και η έξαψη που αναζητάς. Μέσα στο απλό -σε αυτό που ίσως είχες ίσως πάντα δίπλα σου- κρύβεται τελικά η απάντηση και η λύση στον γρίφο σου. Στις 25/8, ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα φέρνει μια ανασφάλεια γύρω από τα οικονομικά σου. αλλά θα είναι παροδική γιατί έχεις να λαμβάνεις ειδικά στις αρχές του επόμενου μήνα.

Υδροχόος:

Είσαι μέσα σε ένα δικό σου σύμπαν και οι 24 ώρες δεν σε φτάνουν. Θέλεις πολλά πράγματα και τα θέλεις όλα μαζί. H αλήθεια είναι ότι παίζεις σε πολλά ταμπλό. Και το ρεφρέν, σε όσα ταμπλό και αν το παίζεις, είναι εξαιρετικά αφιερωμένο σε σένα. Από την άλλη, η εύνοια είναι με το μέρος σου, αρκεί να μη γίνεσαι χίλια κομμάτια, γιατί στο τέλος αποσυντονίζεσαι και κάνεις μια τρύπα στο νερό. Προσπάθησε να μείνεις εστιασμένος στις βασικές σου ανάγκες και στον έρωτα, μην κάνεις αυτά που δεν θέλεις να σου κάνουν. Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα φέρνει κρεβατομουρμούρα, αν όμως έχεις διάθεση να παραδεχτείς κάποια λάθη σου, θα περάσει όλο αυτό ανώδυνα και ίσως σας φέρει ακόμα  πιο κοντά.

Ιχθύες:

Τι μουσαφίρης είναι αυτός που ήρθε να σας βρει! Τι αναπάντεχη γιορτή με το τρίγωνο Αφροδίτη-Κρόνου. Οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου θα νιώσετε αμέσως το ευεργετικό του χάδι, οι υπόλοιποι με τη σειρά σας. Η επίδραση της Αφροδίτης πάντως στο Ζυγό δεν είναι από εκείνες που σκάνε πυροτεχνήματα και κάνουν εφέ, αλλά αργά και σταθερά κάτι θα αλλάζει σαφώς προς το καλύτερο, ειδικά αν είσαι έτοιμος για μια αλλαγή και απλά δεν έβρισκες το κίνητρο. Είσαι στη φάση που έχεις αποφασίσει με κάθε κόστος να ταΐσεις τον ερωτισμό σου. Τουτέστιν, φρόντισε να βρεις τροφή. Βέβαια, ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα σου βάζει ακόμα εμπόδια και τρικλοποδιές αλλά, μαθημένο το βουνό από τα χιόνια, δεν φαίνεται να σε αποσυντονίζει ιδιαίτερα. Αυτή η βδομάδα φέρνει στην επιφάνεια πάλι κάποια ξεχασμένα θέματα. Καλό είναι να τα εξετάσεις διεξοδικά, αλλά δεν χρειάζεται να πάρεις μεγάλα ρίσκα εδώ και τώρα. Η πρόκληση της βδομάδας είναι να κοιτάξεις την αλήθεια κατάματα.

SHARE