Ο Τζόφρι του «Game of Thrones»
Ο Τζόφρι του «Game of Thrones»/Φωτογραφία: ΗΒΟ
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αυτά είναι τα 3 πιο μισητά ζώδια


Υπάρχουν τρία ζώδια που απ΄ ότι φαίνεται δεν τους βλέπουν οι υπόλοιποι με καλό μάτι.

Αυτά τα ζώδια είναι τα πιο μισητά του ζωδιακού κύκλου και δυστυχώς η κακή φήμη τους ακολουθεί σε κάθε βήμα.

Θα σου έχει σίγουρα τύχει να ρωτήσεις κάποιον τι ζώδιο είναι και η αντίδρασή σου στο άκουσμα του ζωδίου του να έχεις πει (ελπίζω από μέσα σου) «αμάν, μπλέξαμε». Και οι πιθανότητες το ζώδιο αυτό να είναι Δίδυμος είναι πάρα πολλές...

Είναι γεγονός ότι αυτά τα ζώδια έχουν τόσο έντονα αρνητικά χαρακτηριστικά στον χαρακτήρα τους που παίρνει η μπάλα και όσους δεν τα έχουν σε μεγάλες δόσεις.

Για παράδειγμα είναι γνωστό πως ο Δίδυμος είναι άπιστος, ο Σκορπιός φουλ εκδικητικός και ο Λέων έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Και έτσι τόσο απλά έχουμε την βασική τριάδα των πιο μισητών ζωδίων.

Ας τα δούμε αναλυτικά:

Λέων

O Λέων έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Θέλει οι υπόλοιποι να τον θαυμάζουν και να είναι ο ηγέτης. Είναι εγωκεντρικός και θέλει να έχει πάνω του όλη την προσοχή. Θέλει να είναι ο ένας και μοναδικός, ο καλύτερος στα πάντα και αυτός που θα κάνει την διαφορά από τους υπόλοιπους.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος έχει ταλέντο στην επικοινωνία, είναι κοινωνικός και του αρέσει το φλερτ. Επόμενο είναι να έχει την φήμη του άπιστου. Βαριέται εύκολα και αλλάζει γνώμη πολύ εύκολα με αποτέλεσμα να κουράζει τους δικούς του ανθρώπους. Δυστυχώς εκτός από την φήμη του άπιστου, έχει και αυτή του διπρόσωπου.

Φωτογραφία: Shamia Casiano/Pexels

Σκορπιός

Αυτό το ζώδιο δεν ξεχνάει ποτέ αυτούς που τον πλήγωσαν και να είσαι σίγουρη πως θα σε εκδικηθεί με το ίδιο νόμισμα ή μην σου πω με ακόμα χειρότερο τρόπο. Είναι το πιο εκδικητικό ζώδιο και αυτό με το μεγαλύτερο ένστικτο. Εχει την φήμη ότι είναι χειριστικός στις σχέσεις του και ζηλιάρης.

SHARE