Γυναίκες στη φύση
Είσαι άραγε ένα από αυτά;/Φωτογραφία: Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Αυτά είναι τα ζώδια που γκρινιάζουν πολύ -Ναι, ένα από αυτά είναι ο Καρκίνος


Ολοι έχουμε έναν φίλο που γκρινιάζει συνέχεια και πάντα βρίσκει έναν λόγο για να παραπονεθεί σε μας.

Σύμφωνα με την αστρολογία υπάρχουν τρία ζώδια που γκρινιάζουν πολύ και μάλιστα το ένα από αυτά θεωρείται ο βασιλιάς της γκρίνιας.

Η παραξενιά και η γκρίνια αυτών των ζωδίων δεν έχει όρια. Συνέχεια παραπονιούνται για τα πάντα και μάλιστα για πράγματα που δεν είναι καν ουσιαστικά. Θα βρουν πάντα μια αφορμή για να πουν το παράπονό τους και σίγουρα αν δεν τους αρέσει κάτι θα είναι από τους πρώτους που θα γκρινιάξουν!

Ας δούμε ποια είναι τα ζώδια που γκρινιάζουν συνεχώς για το παραμικρό:

Καρκίνος

Αν γνωρίζεις λίγο από αστρολογία, τότε σίγουρα θα ξέρεις πως ο καρκίνος είναι ο βασιλιάς της γκρίνιας. Αυτό το ζώδια γκρινιάζει για τα πάντα και σε σχεδόν καθημερινή βάση. Η γκρίνια πλέον είναι αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς του, δυσκολεύοντας τη ζωή των γύρω του με το μόνιμο παράπονό του. Οι λόγοι αρκετοί: Η ευαισθησία του, το γεγονός ότι τα παίρνει όλα κατάκαρδα και η τάση του να μεγαλοποιεί τις καταστάσεις και τα γεγονότα στο μυαλό του. Επίσης, βλέπει προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν και παραπονιέται διαρκώς, σε μια προσπάθεια να τραβήξει την προσοχή όλων.

Σκορπιός

Οταν τα πράγματα δεν λειτουργούν όπως τα θέλει, τότε η γκρίνια ξεκινάει. Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο με αποφασιστικότητα και όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν έτσι όπως τα έχει σκεφτεί, τότε εκνευρίζεται και αρχίζει να παραπονιέται. Θέλει να ελέγχει τα πάντα και καλό είναι όταν γκρινιάξει να του δώσεις σημασία, γιατί τότε τα πράγματα θα πάρουν άσχημη τροπή.


Φωτογραφία: Ron Lach/ Pexels

Παρθένος

Ο Παρθένος γκρινιάζει τόσο πολύ που καμιά φορά αν δεν το κάνει, οι γύρω του αρχίζουν κι ανησυχούν ότι κάτι δεν πάει καλά. Επικριτικός και τελειομανής, του φταίει ό,τι έχει να κάνει με την ακαταστασία, τη φασαρία, την έλλειψη προγραμματισμού και γενικότερα οτιδήποτε δεν αγγίζει τη δίκη του αυστηρή εκδοχή περί τελειότητας. Μιλάμε για το ζώδιο που δεν είναι ποτέ ικανοποιημένο με τίποτα. Σε όλα βρίσκει ελαττώματα και πάντα έχει έναν λόγο για να γκρινιάζει.

SHARE